Co si vybrat?
Moderátor: Baneshee
- Exie_
- Nováček

-
Co si vybrat?
Dobrý večer,
Chtěl bych se vás na něco zeptat. Sice trochu názorové téma jedince, ale určitě mi nějakým způsobem pomůžete.
Hry už nehrají nějakou dobu a ani jsem nehodlal/nehodlám je to úplně stejný, ačkoliv jsem udělal naposled vyjímku a rád bych si něco zkusil.
Vybírám mezi čtyřmi tituly. Jedná se o Dota 2, League Of Legends, CS:GO.
Kdybych byl trochu objektivní a přesnější tak se věnují bodybuildingu, grafice a samozřejmě podotknout školní povinnosti, což je nutnost a venek samozřejmě.
Jde čistě o zábavu a kvalitně si zahrát(nemyslím komunitu těch her). U Dota 2/League Of Legends mi nejde o profesionální hraní v podobě turnajů(ne od Riotů) a dalších akcí právě od Riotu, protože je nutnost u toho prosedět hodiny, aby ses zdokonaloval/trénoval a dostal se výš a na tohle já nemám, ale řekneme si, že do nějakého toho amaterského turnaje se dostal pouze 1 čech a na tohle opravdu nemyslím a ani bych do toho nešel, protože vím, že bych na to neměl(časově hlavně). Jde mi čistě o zábavu a kvalitní hraní(nemyslím komunitu těch her) a ne u toho prosedět hodiny, protože by na to nebyl čas a ani bych to neudělal.
Takže prosím o vás čistý verdikt a menší zhodnocení, co mi nejvíc z těch čtyř titulů doporučujete nejvíc.
Stačí pouze napsat 1 hru, nikoliv 2. Pouze 1. Na víc bych neměl každopádně čas.
Děkuji.
Chtěl bych se vás na něco zeptat. Sice trochu názorové téma jedince, ale určitě mi nějakým způsobem pomůžete.
Hry už nehrají nějakou dobu a ani jsem nehodlal/nehodlám je to úplně stejný, ačkoliv jsem udělal naposled vyjímku a rád bych si něco zkusil.
Vybírám mezi čtyřmi tituly. Jedná se o Dota 2, League Of Legends, CS:GO.
Kdybych byl trochu objektivní a přesnější tak se věnují bodybuildingu, grafice a samozřejmě podotknout školní povinnosti, což je nutnost a venek samozřejmě.
Jde čistě o zábavu a kvalitně si zahrát(nemyslím komunitu těch her). U Dota 2/League Of Legends mi nejde o profesionální hraní v podobě turnajů(ne od Riotů) a dalších akcí právě od Riotu, protože je nutnost u toho prosedět hodiny, aby ses zdokonaloval/trénoval a dostal se výš a na tohle já nemám, ale řekneme si, že do nějakého toho amaterského turnaje se dostal pouze 1 čech a na tohle opravdu nemyslím a ani bych do toho nešel, protože vím, že bych na to neměl(časově hlavně). Jde mi čistě o zábavu a kvalitní hraní(nemyslím komunitu těch her) a ne u toho prosedět hodiny, protože by na to nebyl čas a ani bych to neudělal.
Takže prosím o vás čistý verdikt a menší zhodnocení, co mi nejvíc z těch čtyř titulů doporučujete nejvíc.
Stačí pouze napsat 1 hru, nikoliv 2. Pouze 1. Na víc bych neměl každopádně čas.
Děkuji.
- oneb1t
- Začátečník

Re: Co si vybrat?
vsechny 3 rovnym dilem? 
- Alfajk
- Začátečník

-
stupidnejsi dotaz jsem snad jeste necetl...mam si dat zejtra k snidani ovesny vlocky nebo radsi chleba s maslem? premejslim,jestli ma vubec cenu psat neco smysluplnyho,ale zkusim to...co treba si ty hry proste vyzkouset? ocividne totiz nemas vubec paru,o cem jsou
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- oneb1t
- Začátečník

kdybych se venoval skole a bodybuildingu tak bych sel do league of legends protoze by to nejlip vystihovalo muj intelekt
- jakubom
- Začátečník

-
Proč to nezkusíš ? Navíc rozdílné žánry her...
Osobně bych zvolil LoL nejenom proto, že jsem ho hrál několik let, ale je to poměrně dobrá zábava i pro nooby.. narozdíl třeba od doty, cs..
Píšeš, že vybíráš mezi 4 hrama ale já vidím jenom 3
Osobně bych zvolil LoL nejenom proto, že jsem ho hrál několik let, ale je to poměrně dobrá zábava i pro nooby.. narozdíl třeba od doty, cs..
Píšeš, že vybíráš mezi 4 hrama ale já vidím jenom 3
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- LoCo99
- Začátečník

to vypadá jak z google translate
CS:GO
CS:GO
- sefin
- Začátečník

-
Já bych šel do CS:GO.
samo postačí klidně CS 1.6 nebo CS:Source
jsou to všechny 3 identické hry jen s jinou grafikou a možná pár drobnostma navíc.
Každopádně je to nejlepší hra na chvilkové hraní. Člověk dá pár kol a vypne. A vůbec nejlepší je si najít DeathMatch server. člověk nemusí čekat jak trubka do konce kola, což je otravné pro méně zkušené hráče. CSko je hodně o dobrém aimu, takže pokud člověk pokulhává tak i proti lehce nadprůměrným aimerům není moc šance ve face to face souboji.
DOTU a LOL jsem nikdy nehrál, ale co jsem koukal na nějaká videa atd tak bych spíše volil to CSko.
nebo jak tu už padlo třeba WOT. Nemusí tam člověk nic platit. Nejlepší je si vylepšt tank případně letadlo(WOP) na tieru cca 4 a tam zůstat.
samo postačí klidně CS 1.6 nebo CS:Source
jsou to všechny 3 identické hry jen s jinou grafikou a možná pár drobnostma navíc.
Každopádně je to nejlepší hra na chvilkové hraní. Člověk dá pár kol a vypne. A vůbec nejlepší je si najít DeathMatch server. člověk nemusí čekat jak trubka do konce kola, což je otravné pro méně zkušené hráče. CSko je hodně o dobrém aimu, takže pokud člověk pokulhává tak i proti lehce nadprůměrným aimerům není moc šance ve face to face souboji.
DOTU a LOL jsem nikdy nehrál, ale co jsem koukal na nějaká videa atd tak bych spíše volil to CSko.
nebo jak tu už padlo třeba WOT. Nemusí tam člověk nic platit. Nejlepší je si vylepšt tank případně letadlo(WOP) na tieru cca 4 a tam zůstat.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- vavron
- Začátečník

-
CS:GO jednoznačně. z DOTY nebo LoL budeš mnohem déle frustrovaný, že ti to nejde a pořád prohráváte.
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A kdyz ho budou zabijet glockem, myslis ze frustrovany nebude? 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak se respawne a za pár vteřin mu to vrátí.
Časově je určitě CS nejpohodlnější hra. Spíš se divím, že se rozhoduje mezi FPS a MOBA hrama. Ty se liší natolik, že by to měla být celkem jednoduchá volba. Prostě buď tě víc baví střílet panáčky, nebo běhat s nějakým čarodějem ve fantasy univerzu.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs