Sesíťování 3 PC na LAN pařbu bez switche

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Sesíťování 3 PC na LAN pařbu bez switche

Příspěvek od Spectral »

Plánujeme s kámošema mini LANku, ale nemáme switch. Mám v plánu vytvořit síť se 3 kompy tak, že v jednom kompu (mém) budou 2 síťovky, jedna napojená na komp jednoho kámoše, druhá na komp toho druhého. U sebe v XPéčkách pak vytvořím Síťový most a vznikne mi síť, kde jsou navzájem propojeny i ty dva zbylé kompy. Otázka je, jestli to bude fungovat ve hrách při multiplayeru. Jde to?
Veterán
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Sesíťování 3 PC na LAN pařbu bez switche

Příspěvek od johny128 »

Spectral píše:Plánujeme s kámošema mini LANku, ale nemáme switch. Mám v plánu vytvořit síť se 3 kompy tak, že v jednom kompu (mém) budou 2 síťovky, jedna napojená na komp jednoho kámoše, druhá na komp toho druhého. U sebe v XPéčkách pak vytvořím Síťový most a vznikne mi síť, kde jsou navzájem propojeny i ty dva zbylé kompy. Otázka je, jestli to bude fungovat ve hrách při multiplayeru. Jde to?
:? povedal by som ze nie,ja som uz aj zazil ze ked som si ja nastavil most, tak ja som potom nemohol nic z tej siete chytat,proste sa spojili tie dva kable a ja som s tym nic nemohol.
A switch stoji 500 Sk, aj taky bohato staci,ak ste traja, tak to je cca 166 sk na jedneho, to urcite nezabije a budu pripojeny non-stop,bez ohadu na to ze ci mas ty zapnuty komp alebo nie.A inac, ty si das dve sietovky,jedna stoji min. prave tych 160 sk, takze radsej by som to riesil cez switch :wink:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

nemusis delat ani mos staci tu hru pustit na tom kompu co ma vobe sitovky a tamty dve se pripojej to funguje mam to vyskouseny :wink:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Dr Meduza píše:nemusis delat ani mos staci tu hru pustit na tom kompu co ma vobe sitovky a tamty dve se pripojej to funguje mam to vyskouseny :wink:
Mě to taky fungovalo, ale jinak se rozhodně kloním k názoru koupit místo další síťovky switch, za ty tři stovky navíc to rozhodně stojí.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

moje rec. switch je dobra vec. pokud muzu poradit tak dnes uz se delaji takove ze vnich vali i krizove kabeli (PC to PC) nevim sice kolik stoji ale zas tak hrozna palka to snad nebude
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Jája píše:
Dr Meduza píše:nemusis delat ani mos staci tu hru pustit na tom kompu co ma vobe sitovky a tamty dve se pripojej to funguje mam to vyskouseny :wink:
Mě to taky fungovalo, ale jinak se rozhodně kloním k názoru koupit místo další síťovky switch, za ty tři stovky navíc to rozhodně stojí.
Já bych to taky řešil switchem, jenže ten nemáme, prašule taky ne, zato máme hafo síťovek a křížené kabely. Vzhledem k tomu, že jsme jenom 3 a sejdeme se jenom jednou za rok na 2 nebo 3 dny, tak ty síťovky snad jako provizorní řešení budou stačit. Ozvu se na konci týdne, jak to dopadlo. Dík za postřehy všem.
Veterán
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“