RAD-x píše:Same, ty si kup nějaký prášky na pamět, nebo si projeď historii skypu, upozorňoval jsem tě na to minimálně před dvěma měsíci, že ty možnosti se hodně rošířily. Pamatuju se jak si se ptal proč je tam tolikrát power a tolikrát voltáž...měl si problém pochopit, že je to pro každej clock state zvlášť.

Ale vždyť to já vim, co blbneš

, tou větou sem akorát naznačil, že jen moc nevěřim, že to bude opravdu fungovat a stejně sem to nezkoušel ani před těma měsícema, měl sem jiný starosti, možná že to zkusim nějak teď a že sem měl problém pochopit, proč je tam tolikrát power to je pravda

, protože kdo se v tom má vyznat zpočátku? Logičtější by bylo, kdyby tam ten power limit byl jenom jeden...co se já pamatuju, ani tobě to nebylo 100% jasný, bral si to pokus/omyl abys zjistil, kterej ten power limit je kterej, což já s tim nedělal vůbec...
Vlastně...nemusim,
Ache už to vyzkoušel, nicméně časem si to asi zkusim taky.
RAD-x píše:...Titan Z, kterej máš na hypotéku.
na hypotéku

+1, spíš na leasing když už.
Ache píše:jasně blablabla... hlavně že si mě nutil to flashovat i když to hlásilo rozdílný ID a přímo flashovač důrazně varoval nepokračovat.
Tak ono těch ID mismatchů je víc žejo...máš PCI subsystem ID, Vendor ID a Device ID mismatch, což při téměř každym flashi skynetovejch biosů je Vendor ID mismatch, když ty biosy dělá z reference od EVGA a člověk to flashuje na Gainward jako třeba já...
Jinak ten tvůj chladič je snad nejlepší a kaskáda je stejně naddimenzovaná, sice už se asi zas opakuju (jako obvykle) po 10tý, ale tobě by těch 1300MHz problém dělat nemělo, a to ikdyž sou fany max 2800 RPM...
Hladis píše:
Jezis detailisto 1254Mhz +50mV.
+50mV? to je kolik? vždyť nevíme, jakej máš base Vcore...by mě celkem zajímalo, jak sem psal už, mě se to zatim ve Watch_Dogs tváří stabilně na 1.237V (při stejnejch taktech), a že ta karta dostává celkem záhul na Ultra při 2560x1600... 71% vs 79% hm hmmm...
//Edit
Aha, takža
base máš 1162mV, +50 - 1212mV a jede ti to stabilně 1254MHz? to jako fakt? LLC off nebo on? jedeš OC pamětí?
//
RAD-x: 
nevim nevim, na hypotéku bych viděl spíš Titan-Z v Quad-SLI.