Dobrý den,
potřeboval bych poradit, kterými kabely se dá propojit led TV s HIFI věží, aby šel zvuk z reproduktorů od HIFI věže, protože ty basy mi fakt chybí .
Již jsem se pokoušel tyto dvě zařízení spojit přes 1x jack a 2x cinch, ale poněkud marně. Může to být také tím, že daný kabel byl určen na propojení fotoaparátu?
Z toho obrazku u TV neni moc poznat nemas lepsi rozliseni?
kazdopadne z TV jde vetsinou poslat zvuk vice zpusoby
1) Optika
2) pres HDMI (pokud ma TV HDMI out)
3) Pres klasicke 2 sinche (červeny + bílý)
4) pres 3.5mm stereo Jack
v tvem pripade jak tak vidim ten reciever pokud se to tak da nazvat teda.. Ten ma asi 2 sinche cerveny a bílý... Pokud ma televize to same (OUT) tak koupis jenom 2x sinch kabel na obou stranach a propojis to.
Tonda_ píše:
Již jsem se pokoušel tyto dvě zařízení spojit přes 1x jack a 2x cinch, ale poněkud marně. Může to být také tím, že daný kabel byl určen na propojení fotoaparátu?
ten kablík je samozřejmě omyl, slouží k napojení foťáku - zvlášť signál video, zvlášť audio - na TV do cinche audio + video vstupu.
jak psal stratos koupit/ubastlit 2x2 cinch a propojit to - zdířky R-audio-L na TV s těma dvěma cinchi na věži
No tak nějak to nefunguje. Napadlo mě, že bych tu rozdvojku cinch co má jít do audio tv dal do čokolády a předělal to na jacka a zasunul to do zdířky, kam se dávají sluchátka. Co vy na to
melo by fungovat oboje jak provedeni
TV>2x sinch>Reciever 2x sinch tak i pouziti
TV>3.5mm jack>Reciever 2x sinch
je mozne ze musis nekde ten AUDIO vystup aktivovat pres ty sinche v MENU televize, ale me osobne treba opticky vystup na TV funguje ihned po pripojeni k recieveru automaticky samo ihned po zapojeni.
No, tak už vím proč mi to nejde. Jsem trdlo
Když jsem se podíval na tohle video https://www.youtube.com/watch?v=_7JPZtoQZDE
tak jsem si uvědomil, že nemám v tv zdířky AUDIO OUT, ale pouze AUDIO INPUT
No a když to předělám na toho jacka 3.5mm a zapojil to do sluchátek, tak by to mohlo jít ne?