Google Adsense( prosím help )

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
SnowManCZ
Začátečník
Začátečník

Google Adsense( prosím help )

Příspěvek od SnowManCZ »

Ahoj,
Mám problém ze stránkou google Adsense. Mám to teprve chvilku a moc nevím jak to chodí.
Byl bych moc rád, kdyby mi někdo pomohl.

Na obrázku u kroužku jedna je graf, kde je vidět, že jsem nic nevydělal, ale to je kravina, protože u kroužku číslo 2 mám nějaké výdělky.

A ted k hlavnímu problému. U kroužku číslo 2 jsou výdělky, nejsou moc velké, ale postačí :D .
Jenže horší je to, že v součtu by mi mělo vycházet o hodně víc, než co to ukazuje.

Opravdu potřebuji pomoct. Budu fakt moc vděčný tomu, kdo mi poradí. :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Re: Google Adsense( prosím help )

Příspěvek od oneb1t »

ses v odhadovanejch prijmech ne ve vydelanejch
drtici.pest
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drtici.pest »

Jen byhc chtěl pro jisottu dodat a pro případné další čtenáře, že na Adsense musíš být plátce DPH nebo alespoň osoba identifikovaná k dani.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

pokud ses student tak se ti dokonce vyplati se k tomu prihlasit pak si muzes na "firmu" nakupovat nektery veci bez dph :-) a z prijmu ze zahranici uz ti nic nestrhnou to uz je zdaneny (akorat chce vyvazit prijmy a vydaje :-))
SnowManCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SnowManCZ »

drtici.pest píše:Jen byhc chtěl pro jisottu dodat a pro případné další čtenáře, že na Adsense musíš být plátce DPH nebo alespoň osoba identifikovaná k dani.
jo a kvuli tomu DPH mám jen těch 19 Kč ?
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

neviem jak u vas, ale u nas musis mat rocny obrat aspon 49 720€ ....
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

u nas ne :D
drtici.pest
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drtici.pest »

SnowManCZ píše:
drtici.pest píše:Jen byhc chtěl pro jisottu dodat a pro případné další čtenáře, že na Adsense musíš být plátce DPH nebo alespoň osoba identifikovaná k dani.
jo a kvuli tomu DPH mám jen těch 19 Kč ?

Promiň teď nevím, jak to myslíš. ?? :D

1) Zda se musíš stát plátcem DPH jen kvůli 19 Kč?,,,Ano musíš.
2) Pokud to myslíš tak, že máš vyděláno 19 Kč jen kvůli tomu že nejsi plátce DPH?.... tak to né, takto to nefunguje
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

CageJ - pak mas povinnost registrace k DPH. Ale pod tenhle obrat se zaregistrovat muzes tez, jen to je dobrovolne. U nas to je 1MCZK za 12mesicu. Navic v tomhle pripade je registrace povinna ne kvuli obratu, ale kvuli poskytovani sluzeb v zahranici.
SnowManCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SnowManCZ »

já hlavně potřebuju vysvětlit proč mi tam vychází o tak strašně málo mín peněz, když jsem to sečet vyšlo to víc a né jen 19 Kč vůbec to nechápu. Potřebuju to vysvětlil.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

musej ti ten prijem nejdriv schvalit (overit ze si nesvindloval)
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

N_o_c_l_a_f píše:CageJ - pak mas povinnost registrace k DPH. Ale pod tenhle obrat se zaregistrovat muzes tez, jen to je dobrovolne. U nas to je 1MCZK za 12mesicu. Navic v tomhle pripade je registrace povinna ne kvuli obratu, ale kvuli poskytovani sluzeb v zahranici.
Danovy urad mu to ale schvalit nemusi..To dobrovolne..
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

CageJ - v SR mozna, ale v CR ne.
Navic jak jsem rekl, poskytovani sluzeb v zahranici (=Adsense) znamena povinnost se registrovat i kdyz obrat je pod limitem.
SnowManCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SnowManCZ »

oneb1t píše:musej ti ten prijem nejdriv schvalit (overit ze si nesvindloval)
A kdy mi ho schválí ? mám někam něco poslat ?? :))
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Hm dost hustá diskuse ale informace rozporuplné a některé až nepravdivé..

SnowMAnCZ: Vyděláno máš aktuálně přesně 0,00 Kč (sloupec Odhadované příjmy).

Pro začátek použij google a najdi si, co znamenají zkratky, jako CPC, CTR, RPM (stačí na ně najet kurzorem v adsense a máš to tam napsáno). Že tam máš odhad nějakého příjmu na každých tisíc návštěvníků nějakou částku, automaticky neznamená, že někdo z nich klikne na reklamu a ten příjem tam skutečně udělá (jak vidíš, neklikl a neudělal).

Minimální částka pro výplatu je 2000,-, přeju hodně štěstí a výplatu do konce třetího tisíciletí. Vyplácejí měsíčně (při překročení minima pro výplatu).

Co se týče podnikání, tak danit se v ČR nemusí příjem do 20.000 (nebo možná 30.000) za 1 kalendářní rok.
Nicméně u Google adsense jde o příjem ze zahraničí, takže tam se člověk musí přihlásit jako plátce DPH vždy.
SnowManCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SnowManCZ »

Jey píše:Hm dost hustá diskuse ale informace rozporuplné a některé až nepravdivé..

SnowMAnCZ: Vyděláno máš aktuálně přesně 0,00 Kč (sloupec Odhadované příjmy).

Pro začátek použij google a najdi si, co znamenají zkratky, jako CPC, CTR, RPM (stačí na ně najet kurzorem v adsense a máš to tam napsáno). Že tam máš odhad nějakého příjmu na každých tisíc návštěvníků nějakou částku, automaticky neznamená, že někdo z nich klikne na reklamu a ten příjem tam skutečně udělá (jak vidíš, neklikl a neudělal).

Minimální částka pro výplatu je 2000,-, přeju hodně štěstí a výplatu do konce třetího tisíciletí. Vyplácejí měsíčně (při překročení minima pro výplatu).

Co se týče podnikání, tak danit se v ČR nemusí příjem do 20.000 (nebo možná 30.000) za 1 kalendářní rok.
Nicméně u Google adsense jde o příjem ze zahraničí, takže tam se člověk musí přihlásit jako plátce DPH vždy.
ok díky :) snad jsem to pochopil :)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“