Mám starší TV tuner ATi TV Wonder PCI a až na to, že v žádném případě nefunguje s originálníma ovladačema jede v pohodě (používám DScaler).
DScaler ale neumí nahrávat a já si potřebuju nahrát film. Ale o co mi jde :
Jak se dá proboha naladit nějaký kanál přes to připitomělý defaultní rozhraní windowsího ovladače ??? Za boha nejsem schopnej tam naladit obraz (zvuk občas jde)... Už jsem z toho fakt zoufalej. Nevíte někdo ?
Když to shrnu - jak naladit jakoukoliv stanici pro grabování ve VirtualDubu ?
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
K plne spokojensti jsem pouzival na tohle ATV2000 - skvely CZ freeware (viz www.tvfreak.cz), jako ovladace nejlip "Uskinov tweaked WDM".
ATV je fajn v tom, ze jako "capture"aplikaci si muzes nastavit cokoliv, treba Vdub (genialni softik) - a z ATV pouzit v podstate jen to "dalkove ovladani" pro ladeni atd...
ATV jsem nebyl schopnej rozchodit. DScaler mi jede k plné spokojenosti, jen nevím, jak naladit ten VirtualDub. Jelikož je to rozhraní pro ovládání karty jednotný pro celý Wokna, nepomůže mi ani použití jinýho grabovacího softu, to už jsem zkoušel...
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Pokud ti nejelo ATV = nemas korekni ovladace, Dscaler jede mimo system s vlastnimi - dost atypicky, proto ti slape.
Stahni, nainstaluj ty univerzalni "uskinov" ovladace, bacha u TV tuneru vybrat spravne ATI TV Wonder, defaultne tam ma snahu hodit neco jineho. PAK zkus ATV a MUSI slapat, instaloval jsem to snad 100x na vsem moznem...