Assetto corsa

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Scot 666
Začátečník
Začátečník

Assetto corsa

Příspěvek od Scot 666 »

Vypada to na zajimavy automobilovy simulator. Je to dostupne na steamu jako early access. Uz jste nekdo zkouseli? Vice na domovske strance
PC:obvykle nějaký Thinkpad
Mobilita: Palm TX
m1na
Začátečník
Začátečník

Re: Assetto corsa

Příspěvek od m1na »

Jj, je fajn. Super FF. Krasne jde citit grip na predku. Predokolky/zadokolky ruzna auta jezdi odlisne. Libi se mi nestabilita aut pri prudkem brzeni.
Scot 666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scot 666 »

Tak jsem to uz taky koupil. Jezdi se mi v tom fakt dobre, paradni force feedback. Grafika zatim trosku slabsi, ale dost me to bavi. Je tu nejaky vyjezdeny odbornik co by to byl schopen porovnat s Project CARS? Mi osobne to prijde trosku snazsi na rizeni nez PCARS, neni takovy problem udrzet auto na trati. Ani v jedne hre nepouzivam zadne pomocniky, radim manualne se spojkou.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

ono je zaujímavé že pCars je o niečo viac mainstream ale tiež sa mi zdá že autá sú divokejšie...
ale to už bolo aj v GTR2 napr kde sú autá veľmi dobre ovládateľné a v iných podobných hrách to nejde udržať na ceste :|
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Tak mi to nedalo a také jsem si to pořídil. Ta grafika je opravdu dost špatná zatím. Nevíte, zda je to mnou, nebo to tak má zatím každý? Ta hra na screenech vypadá uplně jinak. Ale pocit z jízdy je parádní. Po dlouhé době na PC se snad objeví pořádná auta.
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Zrovna je Assetto corsa v akci za 26€, nevahejte :)
http://store.steampowered.com/app/244210/
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
lord deathskull
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord deathskull »

premyslim o tom, ale nerad kupuju zajice v pytli:) skoda ze to nema nejake DEMO (jako tomu je treba u LFS). Snad stihnu vyzkouset, nez sleva skonci:)
Muze nekdo porovnat chovani auta v LFS a ASTC?
ASUS x99 Deluxe, intel Xeon E5-2695 v3; 2x8GiB A-DATA XPG, AMD 7970 , SSD 120GB, HDD 2x1TB, 2x2TB, Vodní chlazení
Scot 666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scot 666 »

LFS jsme hral jen demo, ale jizdni model mi tam prisel celkem uveritelny a hralo se mi to dobre. Z AC mam podobny pocit, krom toho ja ta man G27 asi nejlepsi FF co jsem zatim zazil. Da se to dobre hrat i na xboxovem gamepadu. Zatim to neni hootve grafika mi prijde slabsi, hlavne u replayu a v boxech, pri hre z kokpitu mi grafika prijde celkem ok. Zatim se tam neda zavodit, takze o AI se nevi nic. Ja rozhodne nelituju a tesim se na kazde dalsi vylepseni.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

hlavne aby to dokončili, úprimne vôbec to nieje dalej (dokončenosť) ako pCARS a to veru dobre nieje :|
možno dokonca aj menej kedže pCARS už nejaké to AI už má
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

Po pár letech a několika set tisících km z LFS jsem včera koupil na zimu AC. Dobře utracených pár korun, sice jsem LFS naposledy hrál před dobrými 2 lety tak si musím zase na všechno v AC zvykat a naučit se, ale to se poddá. Budou a jsou skiny, setupy... atd vše co mám na takových hrách rád. AI by už mohlo být aby se člověk nenudil moc než bude multiplayer a ten si přiznejme bude to hlavní. LFS se do finále nedostalo nikdy (ale miloval jsem tu hru) tak doufejme, že tady se to dokončí a bude zlepšovat.
BRUCEF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRUCEF »

Ahoj je neco noveho? V cz jsem zadnou poradnou recenzi necetl. Koupit se da jen na steamu. Jak jsou na tom tvurci s novymi auty a tratema? Na jejich webu se moc nerozsirily.
Scot 666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scot 666 »

Tento vikend sleva na 23,29€
Katali
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Katali »

V nejbližších dnech by měly přidat multiplayer ! 8) Jsem moc zvědavej jak to pořešej pač to bude určovat jaká ta hra bude. No už se těším :)
CPU:Intel i7 930@4GHz=>Noctua NH-D14 | MB: Asus P6X58D​-E | RAM: Kingstone 12Gb 1600MHz | GPU: Sapphire R9 290@1100/1250 =>Thermalright Shaman + R5 | Power : Enermax PRO82+ II 525W(zvladá to je to pašák :) )| LCD 24" Samsung BX2431 | Case : Lian-Li PC-A77B | Fan regulator : mCubed T-Balancer bigNG
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

Tak postnu taky, at to tu trosku ozije :-D
Stale o te hre uvazuji, ale zatim se mi za to ty penize davat nechce. Jak to vypada s tim multiplayerem? :) priznam se, ze jsem zkousel nejakou stazenou verzi, cca v0.8 a i ta mi pripadala celkem slusna, v porovnani s ostatnim co je v posledni dobe k mani :-D
h4nsasjks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od h4nsasjks »

Aktuálně ve slevě, tak neváhejte...

http://store.steampowered.com/app/244210

Jinak já to dnes poprvé zkusil... Je to pěkný, ale obsahu je tam zatím hodně málo a je to dost náročný...
CPU: Intel Core i5-4590, GPU: ASUS R9280X-DC2T-3GD5, Motherboard: ASUS B85-PRO GAMER, Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX650G Gold Power Supply 650W, RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600, CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo - rev. 2, HD: Seagate Barracuda 7200.14, Case: Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Tak už taky hraju, v porovnání s LFS je jízdní model slabší. Ale co se mi moc líbí je zvuk, ten rachot kabiny a všechno mi v LFS chybí. Jezdím jen v nastavení PRO a to je potom zábava, celkem to ustřeluje. :-)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

dá se to hrát na gamepadu nebo je to dělaný na volant-řadící páku-pedály ?
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Na klávesce se to dá, takže předpokládám, že i na gamepadu to půjde. Samozřejmě s volantem je to jiná :-)
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

LoCo99 píše:dá se to hrát na gamepadu nebo je to dělaný na volant-řadící páku-pedály ?
- este som nehral zavodny simulator ktory by sa nedal hrat na gamepade (dokonca ked to fakt umi, tak moze vacsinou s gamepadom dosahovat lepsie casy ako s volantom), ale samozrejme zazitok z jazdy je neporovnatelny a fyzika sa tiez tazko posudzuje inak ako pri ovladani s volantom s FFB.
Inak ale konkretne v Assetto Corsa je to s gamepadom malinko problematickejsie oproti hram ako Race07, rF1,... lebo sa tam (aspon zatial) neda nastavit steering lock, ten je pevne nastaveny pre kazde auto podla toho jak je to u skutocneho auta. Co pri ovladani volantom nevadi (pokial ma aspon 900°), ale s gamepadom to znamena, ze niektore auta mozu byt dost tazko ovladalene lebo bude to riadenie velmi citlive, da sa to samozrejme trosku obmedzit roznymi nastaveniami, ale tak najlepsie by bolo znizit steering lock...
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
h4nsasjks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od h4nsasjks »

Já hraju jak na x360 ovladači tak volantu a jde to na obojím...
CPU: Intel Core i5-4590, GPU: ASUS R9280X-DC2T-3GD5, Motherboard: ASUS B85-PRO GAMER, Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX650G Gold Power Supply 650W, RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600, CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo - rev. 2, HD: Seagate Barracuda 7200.14, Case: Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“