GRID Autosport
Moderátor: Baneshee
- oneb1t
- Začátečník

Re: GRID Autosport
jj prave palim to 200 po rovince a je to jak kdyz jedu 50 ve vesnici 
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak už vim, proč to bylo tak divně těžký.... měl jsem zapnutou stability control, teď se už auto chová v zatáčkách normálně a i na té klávesnici to je uplně neco jiného. Nějak jsem tohle přehlédnul 
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- LoCo99
- Začátečník

mě extrémně vytáčí ta penalizace za přejíždění čar, prostě to vezmu v rychlosti 50 kmph o 1 metr kratší cestou a na 5 vteřin mi to vypne motor... a v grid2 se zatáčky projížděly snad všechny smykem , tady se musí držet ideální stopa a jakmile to jde do smyku tak to jsou ztráty, docela rozdíl
co je ale uplně nejhorší je to že se závodí s parťákem kterej stabilně drží poslední 3 místa , asi 2x jsem všechny vybržďoval a udělal takovou tlačenku že jsem ho dotlačil na 2. místo, prvního jsem odstřelil ze zatáčky abysme byli první my dva, a on v asi předposlední zatáčce dostane smyk a všichni ho předjedou.... Diego Gomez dementní
co je ale uplně nejhorší je to že se závodí s parťákem kterej stabilně drží poslední 3 místa , asi 2x jsem všechny vybržďoval a udělal takovou tlačenku že jsem ho dotlačil na 2. místo, prvního jsem odstřelil ze zatáčky abysme byli první my dva, a on v asi předposlední zatáčce dostane smyk a všichni ho předjedou.... Diego Gomez dementní
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo ten parťák mě taky vytáčí, když už se mi teď daří vyhrávat, tak mě zase sráží parťák a když jsem mu odstranil z cesty pár aut, tak jen slyšim ve vysílačce, že se vyboural a ztratil svou pozici.... Měnit asi nejde, jako v jedničce, že?
Ty přejezdy přes čáru, to je jen k nasrání, jiný účel to nemá.
A ještě je škoda, že pokud se jedou dva závody za sebou (takže skoro vždy), tak u prvního závodu není možné přehrát replay, protože ta možnost se objeví až u té tabulky pořadí po druhém.
Hra mě baví, ale je tam plno věcí, které jen kazí hru.
Ty přejezdy přes čáru, to je jen k nasrání, jiný účel to nemá.
A ještě je škoda, že pokud se jedou dva závody za sebou (takže skoro vždy), tak u prvního závodu není možné přehrát replay, protože ta možnost se objeví až u té tabulky pořadí po druhém.
Hra mě baví, ale je tam plno věcí, které jen kazí hru.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- mitulko
- Začátečník

-
Niemand vdaka za radu mal som ten istý problém nie a nie sa umietnisť lepšie ako na 6tom mieste a nevedel som kde je chyba už som myslel, že mam nejaku chybnu verziu hry. Vypol som stability control a hned prve miesta....
PC Intel i5 3570 HD2500,Kingston 2x4GB kit DDR3 CL9, system disk SSD Kingston 240GB,doska GIGABYTE H77N-WIFI,HDD WD 1TB Blue Edition, case Cooler Master N200,case fan Corsair Quiet edition AF120 4ks,zdroj Seasonic S12II 520W Bronze, grafika MSI N760 Gaming, monitor 24" Asus,headset Genius ZABIUS HS-G850.
- LoCo99
- Začátečník

to je v nastavení obtížnosti ? co všechno vypínáte ? hraju na medium/normal nebo jak se to jmenuje a na nic sem nešahal
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na Logitech Momo běhá v poho. Deadzone lze nastavit, ale neni moc třeba, jen na break jsem dal 5% deadzone, protože se mi zdá, že můj už trochu přibržďoval. FFB nemá chybu, je cítit na retardéru každý hrbol a volant pěkně kopeKrteq píše:Právě jsem se chtěl zeptat, jak je na tom hra s podporou Logitech MOMO
Takže říkáš že dobrý? FFB funguje dobře? Deadzony si to nastavuje samo nebo je potřeba donastavit?
- LoCo99
- Začátečník

já už nevim jak toho idiota co jezdí semnou v týmu dostat na druhý místo abych se někdy nějak umístil, prostě on startuje na prvnim místě a stejně ve 2. zatáčce už je 16.
- vavron
- Začátečník

-
Jo, ten je parťák je dement. Startuje první, končí nejlíp pátý ať mu nastavím jakoukoli strategii. A vždycky se mi dopředu protlačí minimálně jeden celý tým, i když startovali na posledních místech (zasraný Ravenwest motorsport v touring s BMW), takže celkově jako tým skončím vždy nejlépe druhý. Ale jinak mě hra baví.
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
- LoCo99
- Začátečník

jojo, na ravenwest motosport s těma černejma báwama číhám v zatáčkách a vystřeluju je, v grid2 jsem několikrát takhle vždycky někoho vyrakvil mimo silnici/závod aby to hejblo s výsledkama 
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky vám trochu vadí, že si dáte jeden event a jede se 3/4 hodiny? Závod od závodu by byl pro mě lepší. V MP je to to samé.... Takže si skoro nezajezdim, abych vůbec nějaký MP závod dohrál.
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ještě jedna otázka, vrtalo mi to hlavou už i ve dvojce.
Co znamenají barevné vykřičníky před jmény v multiplayeru?
http://i.imgur.com/YrcCJmI.jpg
Co znamenají barevné vykřičníky před jmény v multiplayeru?
http://i.imgur.com/YrcCJmI.jpg
- iOioo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kto ako čisto jazdí radené: biela, zelená, žltá, červená
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
- LoCo99
- Začátečník

potřeboval bych poradit
1, na kolik se má točit motor při startu abych měl pořádnej odpich a neztratil startovní pozici ? ravenwest motorsport vždycky vyletěj dopředu jak dobře startujou
2, vehicle tuning -> já upravuju jen gear ratio protože u toho jedinýho vim co to s autem udělá, dávám si vždycky -50 abych přidal akceleraci a ubral trochu z maximálky protože to přecejenom neni nascar
jak poznám jestli mi chybí přetáčivost nebo nedotáčivost a jak se to projevuje ?
i ty další položky jsou pro mě docela neznámý, nebo jako takhle nevim co změnit 
vyhrávám, ale stejně z toho dělám demoliční derby a buhvico, když ten muj jouda je 6. tak vybržduju všechny ostatní aby mohl předjíždět a když je vepředu někdo kdo by mě bodově ohrozil tak ho střelim do hodin aby se pěkně propadl v tabulce
1, na kolik se má točit motor při startu abych měl pořádnej odpich a neztratil startovní pozici ? ravenwest motorsport vždycky vyletěj dopředu jak dobře startujou
2, vehicle tuning -> já upravuju jen gear ratio protože u toho jedinýho vim co to s autem udělá, dávám si vždycky -50 abych přidal akceleraci a ubral trochu z maximálky protože to přecejenom neni nascar
jak poznám jestli mi chybí přetáčivost nebo nedotáčivost a jak se to projevuje ?
vyhrávám, ale stejně z toho dělám demoliční derby a buhvico, když ten muj jouda je 6. tak vybržduju všechny ostatní aby mohl předjíždět a když je vepředu někdo kdo by mě bodově ohrozil tak ho střelim do hodin aby se pěkně propadl v tabulce
- oneb1t
- Začátečník

pretacivost je ze udelas hodiny
nedotacivost je ze se nevejdes do zatacky a vyjedes
nedotacivost je ze se nevejdes do zatacky a vyjedes
- LoCo99
- Začátečník

aha
tak už to docela chápu kde to použít
třeba ted když mam zadokolku MB C63 tak tam pretacivost už fakt nepotřebuju protože to rozhoupnu a proletim kolmou zatáčku smykem, jenže pak je takovej ten ford dlouhej dementní a tim beru ostrý zatáčky přes ruční brzdu občas abych to neomlátil
a moc nechápu ještě co dělá ta tuhost pružin nebo co to je, měkký zlepšej cornering a tvrdý zlepšej stabilitu, no přijde mi to furt stejný
třeba ted když mam zadokolku MB C63 tak tam pretacivost už fakt nepotřebuju protože to rozhoupnu a proletim kolmou zatáčku smykem, jenže pak je takovej ten ford dlouhej dementní a tim beru ostrý zatáčky přes ruční brzdu občas abych to neomlátil
a moc nechápu ještě co dělá ta tuhost pružin nebo co to je, měkký zlepšej cornering a tvrdý zlepšej stabilitu, no přijde mi to furt stejný
- oneb1t
- Začátečník

to ovlivnuje hlavne to jak hodne se ti povede auto rozhoupat kdyz pojedes cistou stopu tak to moc nepoznas
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
LoCo99: dneska jsem dojel sezónu a kupodivu jsme jako tým byli nakonec první, aniž bych do toho musel zasahovat a to jsem dokonce chvíli bránil nějakýho vola, kterého jsem měl předjet, ale já myslel, že když má nad autem jméno, že to je kumpán....
Jinak ten start nevim, ale chvíli jsem to měl pauznutý, pak jsem k tomu sednul a vystřelil jsem rychleji, než všichni ostatní, ale jak jsem to udělal ti neřeknu, snažim se na to přijít.
Jinak otázka k těm sezónám, eventům a závodům. Dneska jsem si chtěl chvíli zahrát, jenže se jelo 6 eventů po dvou závodech, každý na víc jak 5 minut... Zkrátka jsem to jel cca hodinu a 3/4 (chvilku jsem pauzoval) a tak se chci zeptat, co se stane, když hru vypnu po dokončení nějakého závodu, ať už po skončení eventu, nebo jen po skončení prvního závodu v nějakém eventu. Ne vždycky budu mít čas, abych to dal na jeden zátah, ale vždycky to po prvním závodě zapomenu vyzkoušet a když jsem v polovině sezóny, tak už se mi to nechce riskovat
Jinak ten start nevim, ale chvíli jsem to měl pauznutý, pak jsem k tomu sednul a vystřelil jsem rychleji, než všichni ostatní, ale jak jsem to udělal ti neřeknu, snažim se na to přijít.
Jinak otázka k těm sezónám, eventům a závodům. Dneska jsem si chtěl chvíli zahrát, jenže se jelo 6 eventů po dvou závodech, každý na víc jak 5 minut... Zkrátka jsem to jel cca hodinu a 3/4 (chvilku jsem pauzoval) a tak se chci zeptat, co se stane, když hru vypnu po dokončení nějakého závodu, ať už po skončení eventu, nebo jen po skončení prvního závodu v nějakém eventu. Ne vždycky budu mít čas, abych to dal na jeden zátah, ale vždycky to po prvním závodě zapomenu vyzkoušet a když jsem v polovině sezóny, tak už se mi to nechce riskovat
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Normálně se to savne po tom závodě a pak začneš zase od půlky eventu.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- LoCo99
- Začátečník

Neví někdo jak na ten start ? na internetu nikde nic neni, budto to nikdo neví nebo si to snad nechávaj všichni pro sebe