Kingston DataTraveler HyperX 64GB PROBLEM

Vše kolem disků bez pohyblivých částí - SSD, flash, nand, atp.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
RendyCZE
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Kingston DataTraveler HyperX 64GB PROBLEM

Příspěvek od RendyCZE »

Zdravím, teď nedávno mi v TV přestal fungovat flash disk, předtím fungovat, zkoušel jsem formátování na exFAT tak i na NTFS a stejně to TV pořád nevidím/vidí, spíš napíše, že je poškozený flash disk, jiné flashky tam fungují bezproblémově.
Začalo to tím, že se mi samo o sebe flashka snížila z 64GB na 200MB tak sem ji musel odstranit a znovu vytvořit oddíl. a aj je rapidně snížila přenosová rychlost .

Nevíte co s tím ? Hledat na googlu jsem zkoušel, ale nic jsem nenašel, tak zkusím se optat zde na foru.
Dík za případně rady a tipy co by to mohlo být, jinak flashka je furt v záruce.
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Kingston DataTraveler HyperX 64GB PROBLEM

Příspěvek od morke »

Tak to je na reklamaci. Po naformátovaní by jinak nedělala problémy.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Spring
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Kingston DataTraveler HyperX 64GB PROBLEM

Příspěvek od Spring »

Mozna, ale neni vyloucene, ze nebude uznana, protoze pricina muze byt v zapisu samotne televize, ktera zapisuje do nekolika malo bunek a flash disky narozdil od SSD nemaji wearleveling, ktery by zabranil zniceni pameti opotrebenim. Stejne jako v telefonu muzes oddelat SD kartu za nekolik dni, nebo tydnu, tak stejny problem nastava i u nekterych TV. I z toho duvodu se neinstaluji cile aplikace na SD karty, nebo flash disky.
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo
Odpovědět

Zpět na „SSD a flash disky“