AMD 6870 po Reklamaci se vratila 6970 (napajeni)

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Jameo
Začátečník
Začátečník

Re: AMD 6870 po Reklamaci se vratila 6970 (napajeni)

Příspěvek od Jameo »

Tady nešel o hluk te karty ale o vypinani te karty v zatěži a dalši vady ale to nic nakonec jsem se rozhodnul že to v tomto stavu nenecham a budu se branit kdyby to třeba pře pastovaly vyčistily mohlo byt už zitra po problemu možna.Dal se necham už informovat v sekci reklamace u czc jak postupovat dal.
Jameo
Začátečník
Začátečník

Re: AMD 6870 po Reklamaci se vratila 6970 (napajeni)

Příspěvek od Jameo »

Tak kartu mam zpet:D ale ted to necham stranou zavada se samozdrejmě znovu projevuje ale našel jsem na internetu zajimavy članek o tom že by to mohlo dělat schema napajeni windows měl jsem rovnovahu prejevovalo se to vždy jen v crysis 3 a nově watch dogs tam jsem četl že by mě to mohla zhazovat nějaka šetřeci funkce ktera se zapne v nevhodnou dobu a pry to vyřešil vysoky vykon zatim nemam otestovano vrhnu se na to večer ale co si o tom myslite scifi nebo nebo to muže vyřesit všechny moje problemy upozornuji že windows nikdy nespadl a grafika vždy funguje okamžitě jak aplikace spadne.jo a furmarkem 15min mě to prošlo bez problemu 2700 v burnu nebo tak nějak ten program ma ty karty tavit za živa (někdo řikal :D ).
.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“