Problémy se zvukem ve hrách (DirectX)

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
mir77
Začátečník
Začátečník

Problémy se zvukem ve hrách (DirectX)

Příspěvek od mir77 »

Zdravím, přítelkyně má nově notebook ASUS X550CC, Windows 7 64-bit a setkal jsem s takovým prazvláštním chováním. Nešel jí zvuk ve hrách (Banished, SimCity 4 a třeba mě se nedařilo vůbec spustit Walking Dead). Jelikož jsem řešil již před tím, že jí v Banished nešel zvuk, tak jsem postupoval obdobně. Reinstalace DirectX pomocí nějakého microsoftího WebInstalleru problém spravila. Když jsem to zopakoval nyní, tak to také pomohlo. Zvuky ve hrách jdou, Walking Dead jde spustit.
Horší je, že mi teď psala, že to zase nejde. Vyvozuji z toho, že problém vznikne vždy, když je systém restartovaný.
Vůbec netuším, kde začít hledat chybu, natož jak jí odstranit. Nějaká rada od někoho?

//EDIT:
Takže postup pro zprovoznění (dočasné) jsem teď zopakoval a je následující:
1) nainstalovat directx_Jun2010_redist (http://www.slunecnice.cz/sw/directx/)
2) restart
3) aktualizovat ze stránek MS (http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=35)
4) restartovat

Zvuk v Banished a SimCity 4 jde, Walking Dead lze spustit. Po restartu to opět nejde. Proč?
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problémy se zvukem ve hrách (DirectX)

Příspěvek od kotas »

hmm a jak mas nastaveno vychpzi nastaveni ve spravci zvuku? dej tam kdyz tak 48000 Hz nebo to zkus snizit i to muze delat bordel v nejaky zaprdeny hre :)
mir77
Začátečník
Začátečník

Re: Problémy se zvukem ve hrách (DirectX)

Příspěvek od mir77 »

No dneska se ukázalo, že je problém i hudbou a přehráváním filmů. Prostě jediné audio, které jede, je systémové. Vzhledem k tomu, že ten notebook nemám u sebe a snažím se to řešit nějak vzdáleně, tak se na to asi vyprdnu. V pondělí udělám reinstall. Tohle řešit je asi zbytečná ztráta času.
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“