War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: War Thunder

Příspěvek od Jackiii »

Jakmile se objevi fialovy fps tak trhani prestane, kdyz jsou zelene tak MS tam znat je. A mate to :mrgreen:
Jo takze dalsi OP MURICA letadlo. :crazy:

Vcera se mi stala zajimava vec, utikam americkymu Spit IX, rychlost mam kolem 790 IAS a vidim jak se Spit priblizuje tak jeste pridam trosku na plynu, ale uz zacinam premyslet jestli to moje letadlo vydrzi. Kdyz sem mel 820 IAS a podival se dozadu tak Spit byl o dalsich 200m bliz ke me, cca 460m. Samozrejme, ze me zapalil a pak to jeste bez vetsi tezkosti zvednul jako by nic a odletel nahoru.
Nedalo mi to, vzal sem svyho a dal cvicnou bitvu. Vystoupam do 4km a pustil jsem ho volnym padem pri uhlu asi 40° dolu. Pri rychlosti 750 IAS mu ruplo jedno kridlo a hned potom samozrejme druhy. Tak mi nekdo vysvetlete jak to udelal, ze me dohnal, nerozlomil se a jeste mohl zamerit a trefit me kdyz letadlo se uz pri 730 IAS zacne klepat jako ratlik.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

A nešel na tebe z divu? Tam se ke vzdálenosti připočítává samozřejmě i rozdíl výšky, takže nemusel mít zase takovou rychlost. Prostě na tebe spadnul :)
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Chapu, ze kdyz je dva km nademnou tak je 2km ode me, ja si ho vsimnul kdyz sem honil F8F tak najednou ho vidim na radaru, prestal sem pronasledovat toho predemnou a soustredil se na toho za mnou. Uz prave tim, ze sem mel celkem vysokou rychlost ja mi to prislo divny, ze me takhle jednoduse dohnal. I kdyby byl 2km vys, tak musi prekonat moji rychlost aby me dohnal. Proste sem to nepochopil a to mam uz par bitev nahrano.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Právě že tvou rychlost překonat nemusí. Taky záleží na tom, jakou křivku zvolil.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

No to je jedno.
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

Krteq píše:Hraju WT na AMD kartách na klanový úrovni včetně CW a microstutter jsem nikdy nezaznamenal :roll: Předtím HD 7970 a teď R9 290.

@Václav Sedlář: Zkus se o tom trochu rozepsat.
- dělá to všude nebo jen na specifických mapách?
- při prvním vstupu do hry je to OK, ale po dalším spawnu to blbne?
- jaká je verze driveru?
- ta karta je přetaktovaná? PowerLimit v CCC máš na +20%?
Ahoj, dělá to všude, ale jen po dalším spawnu - v první hře to nedělá (nebo jen minimálně), driver zkusím aktualizovat, protože už rok jsem to nedělal (nebylo potřeba):

Verze balení ovladače 12.104-130328a-159787C-ATI
Verze Catalyst 13.4
Verze ovladače jednotky 2D 8.01.01.1295

Karta přetaktovaná je z výroby (OC edice gigabyte), já netaktoval. Kámoš má tu stejnou grafiku a problém to nedělá...

Vytížení CPU málokdy přesáhne 50%
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Konecne aspon trochu pouzitelna varianta Me 262... ikdyz BR je porad tezce mimo.

Obrázek

Pro pobaveni http://i.imgur.com/Eou6Rmx.jpg :twisted:

//e. Ted jsem dal bitvu v Ki-84 (prostredni verze s 4x20mm) a je to vazne parada. Solidni rychlost, stoupani a s klapkami toci o kousek lepsi nez Spitfire. Vesmes bezkonkurencni stroj. A to ani nemam upgrady - komplet stock letadlo. :)
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

Václav Sedlář píše:
Krteq píše:Hraju WT na AMD kartách na klanový úrovni včetně CW a microstutter jsem nikdy nezaznamenal :roll: Předtím HD 7970 a teď R9 290.

@Václav Sedlář: Zkus se o tom trochu rozepsat.
- dělá to všude nebo jen na specifických mapách?
- při prvním vstupu do hry je to OK, ale po dalším spawnu to blbne?
- jaká je verze driveru?
- ta karta je přetaktovaná? PowerLimit v CCC máš na +20%?
Ahoj, dělá to všude, ale jen po dalším spawnu - v první hře to nedělá (nebo jen minimálně), driver zkusím aktualizovat, protože už rok jsem to nedělal (nebylo potřeba):

Verze balení ovladače 12.104-130328a-159787C-ATI
Verze Catalyst 13.4
Verze ovladače jednotky 2D 8.01.01.1295

Karta přetaktovaná je z výroby (OC edice gigabyte), já netaktoval. Kámoš má tu stejnou grafiku a problém to nedělá...

Vytížení CPU málokdy přesáhne 50%
Tak to bylo ovladačema - už se to nekouše...
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

havli píše://e. Ted jsem dal bitvu v Ki-84 (prostredni verze s 4x20mm) a je to vazne parada. Solidni rychlost, stoupani a s klapkami toci o kousek lepsi nez Spitfire. Vesmes bezkonkurencni stroj. A to ani nemam upgrady - komplet stock letadlo. :)
No já nevím. Při 500+km/h IAS ztvrdne tak, že jakýkoliv americký nebo ruský stroj nemá problém Hayatu umanévrovat.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak som po nejakej dobe skočil do T-50ky a ty vole tá hra má snaď viac bugov ako predtým. Idem si po rovinke, nikde nič, ani nepriateľ, ani prekážky, zrazu sa mi tank prevráti a mám v ňom poškodené všetko možné aj nemožné. Dnes sa mi to stalo 5x, v 3 rôznych vozidlách.
Potom T-50 vs T-50 - tvárou v tvár - ja to doňho perem kam sa len dá, strieľal som všade, na každý jeden jeho centimeter, v tom sa on zobudil, pozrel sa na mňa a zpredu mi zapálil palivo. :|
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Krteq píše:No já nevím. Při 500+km/h IAS ztvrdne tak, že jakýkoliv americký nebo ruský stroj nemá problém Hayatu umanévrovat.
Jo, na to uz jsem prisel taky - zkusil jsem na 6km a 500 km/h utocit Tempesta... a ono nic. :twisted: Ale pri nizsich rychlostech <400 a ne prilis vysoko mi prijde manevrovatelnost o kousek lepsi proti Spitfiru (byl to tusim XVI).
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

RiCK píše:Tak som po nejakej dobe skočil do T-50ky a ty vole tá hra má snaď viac bugov ako predtým. Idem si po rovinke, nikde nič, ani nepriateľ, ani prekážky, zrazu sa mi tank prevráti a mám v ňom poškodené všetko možné aj nemožné. Dnes sa mi to stalo 5x, v 3 rôznych vozidlách.
Potom T-50 vs T-50 - tvárou v tvár - ja to doňho perem kam sa len dá, strieľal som všade, na každý jeden jeho centimeter, v tom sa on zobudil, pozrel sa na mňa a zpredu mi zapálil palivo. :|
Vítej v Bug Thunderu. Poslední týdny navíc nedělají nic jiného, než říkají, že opravili něco, co vůbec neopravili. Doporučuju se podívat na videa a diskuzi v tomto threadu - http://forum.warthunder.com/index.php?/ ... ate/page-4

Musím říct, že WT tanky jsou pro mě teď v podstatě nehratelné. Co je moc, to je moc. Wotko má sice taky svoje chyby, ale ve srovnání s WT tankama je to téměř geniální produkt.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Sobo píše:Musím říct, že WT tanky jsou pro mě teď v podstatě nehratelné. Co je moc, to je moc. Wotko má sice taky svoje chyby, ale ve srovnání s WT tankama je to téměř geniální produkt.
Pojem BETA vám asi nic neříká :roll:
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

beta uz je dneska i kojenecka vyziva jednou na tom rejzujou penize tak se maj starat aby to trochu vypadalo
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Na betu jim kašlu. Vždyť i ty letadla mají pořád v betě. Navíc je to jejich problém, že zaspali dobu a s tankama přišli tak pozdě, když konkurence na trhu je velká. Navíc ty tanky mají spolu s CBT už nějakých 8 měsíců a co podstatného se za tu dobu změnilo? Přidali pár nových tanků, hlavně prémiáků, dvě-tři nové mapy, opravili pár minimalistických bugů. Už tak dva měsíce se snad každý na fóru stěžuje na neustálý cannon barell damage. Fix tohohle by měl být skoro instatní, ale Gaijin na to z vysoka kašle. Lidi tam píšou, že i přímé bugreporty s přesným popisem a záznamy jim ignorujou a ani nemá cenu se snažit. Jakékoliv negativní věci o hře okamžitě mažou, a je úplně jedno, že to je podložené důkazy. Prostě jsou ještě horší jak Wargaming, kteří dokážou být v něčem dost ignorantští, ale ve spoustě případů hráče vyslyší.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

jop to poznáme všetci, dneska je to všetko furt len beta a demo... :mrgreen:
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Sobo píše:Už tak dva měsíce se snad každý na fóru stěžuje na neustálý cannon barell damage.
o co presne ide ?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja zas dostávam ammorack. Neustále. Furt.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

rbclass píše:
Sobo píše:Už tak dva měsíce se snad každý na fóru stěžuje na neustálý cannon barell damage.
o co presne ide ?
Rozbita hlaven kanonu, jestli se nepletu.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

ked ta trafia do hlavne,samozrejme ze sa rozbije..aky je problem vlastne ? :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“