Asi už začínám věřit tý shitovosti těch MSI karet. Vlastně ani nevim, proč sem jim tolik fandil, moje první karta byla 8600GTS od MSI akorát a tu sem vůbec nějak netaktoval, navíc když to obecně byl shit čip a já ho měl spíš z neznalosti, následně sem měl 2x ASUS a pak sem si k referenční ASUSce GTX470 dokoupil bazarovou (očividně servisovanou) MSI GTX470 TwinFrozr, kterou sem si pak nechal a ASUS prodal. Chlazení dobrý, ale paměti nedaly 2000Mhz jako referenční ASUS, taktovat na jádře šla ale dobře...no což...to chlazení jádra má to MSI asi dobrý, ale návrh těch PCB je asi fakt hroznej jak to podle referencí vypadá, i teď nemám MSI - naštěstí
Tak sem zvědavej, jak bude probíhat tvůj Gaming život s MSI Gaming až ti jí vrátí z reklamace
Nebo bys mohl zkusit tomu požádně naložit na 1300MHz a tim se pokusit urychlit smrt. Pokud ti teda vrátí nějakej pěknej ASIC.
Škoda že mě ten shadow warrior nějak nezaujal a nevim, jestli by mě bavil, když začátek nic moc. Bych zkusil tim peklem nechat profrčet tu svojí referenci od gainwardu třeba na 1254MHz (což chce 1.25V...), jestli by přežila, ikdyž já si smrt moc nepřeju.
Já sem akorát zatim prošel všechny Crysisy na tý kartě s oc +/- 1300MHz a žije...
Jinak nechcete tu někdo, kdo má nahranej prasobios nebo možnost limitace frekvence na 1GHz s lepšim CPU projet jednou ten FireStrike? Docela by mě zajímalo, jestli v tom bude nějakej větší rozdíl, když mě brzdí to CPU, byl bych vděčen, kdyby se někdo obětoval.