13-14 palcový notebook do 12ti tisíc

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
zdrhal
Nováček
Nováček

13-14 palcový notebook do 12ti tisíc

Příspěvek od zdrhal »

Dobrý den,
chci si pořídit notebook primárně pro studijní účely (programování) a sledování filmů. Dále, pokud by notebook zvládl hry jako LoL a Heroes 5, tak by to bylo super.

Požadavky:
  • Pokud možno procesor intel (mám velmi špatné zkušenosti s AMD)
  • Obrazovka 13-14 palců (budu s ním často cestovat)
  • Cena do 12 000 Kč
  • Aby to nebyla nějaká pochybná značka (nacochata, mahojaklachtan, apod.)
Napadají mě zatím 2 možnosti:
MSI X360-024CS ke koupi zde
Acer Aspire E14 (E5-471-3422), červená ke koupi zde

Přál bych si, aby někdo HW znalejší než já, zhodnotil mnou navrhované notebooky a popřípadě je doplnil o další (kvalitnější, výhodnější, atd.). Předem děkuji všem co se aktivně zapojí do diskuze. :-)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: 13-14 palcový notebook do 12ti tisíc

Příspěvek od Zivan »

To MSI bych urcite vynechal, to je nejaky 3 roky stary model, ktery ted asi nekdo ve skladu Mironetu vystrachal.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zdrhal
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdrhal »

Děkuji za radu, ještě mě ke stávající možnosti:
Acer Aspire E14 (E5-471-3422), červená odkaz zde

napadají tyto dvě možnosti:
ASUS X301A-RX163H Black odkaz zde
ASUS VivoBook S300CA-C1004H odkaz zde

Může mi prosím někdo říci, který notebook je dle mých požadavků nej volba? :) MSI (škrtám)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

A vis o tom, ze v Gigacomputeru jsou pouzite notebooky, klavesnice i Win muze byt v jinem jazyku, baterie polomrtva az mrtva...
K tomu jen rocni zaruka, kdy se dost veci muze svest na opotrebeni. Pobocky provozuji 4 ruzne spolecnosti a reklamaci muzes uplatnit jen u te, kterou mas na dokladu.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zdrhal
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdrhal »

Zivan píše:A vis o tom, ze v Gigacomputeru jsou pouzite notebooky, klavesnice i Win muze byt v jinem jazyku, baterie polomrtva az mrtva...
K tomu jen rocni zaruka, kdy se dost veci muze svest na opotrebeni. Pobocky provozuji 4 ruzne spolecnosti a reklamaci muzes uplatnit jen u te, kterou mas na dokladu.
Upřímně, to jsem nevěděl. :-) Děkuji za radu, stejně jsem nejvíce uvažoval nad tím Acerem, takže po něm nejspíše chňapnu, pokud nezřím nějaký eště lepší řešení. :-)
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“