TV karta
- cruzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
TV karta
Sorry,vim,ze uz tady jsou podobny temata,ale jakou TV kartu byste doporucili,dejme tomu tak do 3000 Kc???Melo by to mit i FM radio a stereo zvuk.Jenom este,videl jsem TV karty pro prijem satelitniho vysilani a nebo prijem z digitalnich pozemnich stanic,mozna je to blba otazka,ale zvladne ten TV tuner pro satelitni prijem prijimat i z klasicke anteny?A ten pro prijem digitalniho signalu taky,nebo na to musim mit specialni antenu pro prijem digitalniho signalu?A vysilaj vubec cesky stanice digitalne?Dik vsem ))
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam LeadtekWinFast de luxe na TV a jsem spokojen.
Na satelit mam SkyStar 2 a taky max. spokojen.
Na tu sat kartu potřebuješ parabolu samozřejmě.A na TV kartu normalní antenu nebo to jde i po kabelu.TV karta neumí přijímat satelit!
V Češtině jede třeba eurosport,potom samozřejmě prima,očko,ČT 1,2
Víc se dozvíš tady
http://www.skystar2.info/
Na satelit mam SkyStar 2 a taky max. spokojen.
Na tu sat kartu potřebuješ parabolu samozřejmě.A na TV kartu normalní antenu nebo to jde i po kabelu.TV karta neumí přijímat satelit!
V Češtině jede třeba eurosport,potom samozřejmě prima,očko,ČT 1,2
Víc se dozvíš tady
http://www.skystar2.info/
- X-diablo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem šťastnám majitelem Leadtek Winfast TVFM XP 2000 Expert a jsem maximálně spokojen. Neříkám že verze deluxe je špatná, ale už je mírně starší a Expert má navíc revoluční technologii čipu přijímání televize i se špatným signálem, takže se dá dobře využívat i na klasické anténě. Podle mě v kategorii do 3000 kč nemá konkurenci, dá se pořídit za 2200,-. Je to neljepší volba. Satelitní vysílání ale opravdu neumí. Pro satelitní příjem do PC je potřeba vlastnit nějakou DVB kartu viz předchozí příspěvek. Pokudy by ses chtěl dozvědět víc, mrkni se na www.tvfreak.cz - tady se zabívají kompletní problematikou digitálního videa, audia, TV, SAT ...
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- wallot
- Středně pokročilý
-
Ja mam Genius Video Wonder PRO III coz je super karta za 15 stovek. Na UPC kabelu beha jak vino, Stero funguje. FM Radio ma taky ale nepouzivam ho. Dalkove ovladani je samozrejmosti. Originalni software je na houby ale Life2000 nebo DScaler fungujou bez problemu vcetne nahravani.
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
- Buddha
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nedavno jsem tatovi koupil Leadtek Winfast TVFM XP 2000 Expert a je naprosto spokojenej. Software je opravdu krasne jednoduchy, a kvalita obrazu je az neuveritelna i ze spatneho signalu. Satelit ma pripojenej analog na vstup karty a obraz je take cisty (omezeno opravdu jen kvalitou sat. receiveru), FM radio hraje ciste i na stereo a ladeni je take jednoduche. DO prehledne a ciltive i na vetsi vzdalenosti.
Jak pise x-diablo: za ty prachy nic lepsiho neni.
Jak pise x-diablo: za ty prachy nic lepsiho neni.
CPU:AMD Barton2500+,chladič PrimeCooler HyperCooling II+, MB: Soltek 75-FRN2-L, RAM: 512MB DDR400 VM dual (11:3:3:2), HDD:Hitachi Deskstar 120GB/8MB + Segate Barracuda 80GB + IBM 40GB (rámeček), GK: GeForce 4 Ti4200 Abit Siluro 128MB DDR + modded Titan D3TB, SB Audigy ES Player, DVD±R/RW LG 4163B, CD-RW Samsung 24x10x48x, IBM P260 21" flat trinitron, homemade: stereo zesik do 5 1/4, regul. 3x fan + osvetleni R/G/B do 5 1/4, big tower mod 350W
- cruzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- X-diablo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- cruzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jo,jasne dik,ale ja myslel tak nejak po vsech strankach,kterou byste brali?X-diablo píše:Pokud chceš bezproblémovej software, tak určitě Winfast. Ten soft je tak dobrej že na zachytávání nebudeš potřebovat nic jinýho. Taky k tomu dostaneš tři CD. Ulead Cool 3D, Ulead Video Studio a Ulead DVD movie factory.
- X-diablo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Určitě leadtek. Měl jsem taky takové dilema s výběrem, ale koupil jsem leadtek a neprohloupil.
:: Novej vylepšenej soft má obraz v obraze. Funkce Time shifting umožňuje nahrávat zatímco se díváš na něco jinýho a to co nahráváš si následně pouštět. Výčet všech naladěných progrmů s náhledy. Teletext obsahuje i české znaky a jednoduché vyhledávání výrazů na všech stránkách. Můžeš nahrávat tzv. Direct Burn přímo na CD nebo DVD. Nastavení časového nahrávání.
:: Novej vylepšenej soft má obraz v obraze. Funkce Time shifting umožňuje nahrávat zatímco se díváš na něco jinýho a to co nahráváš si následně pouštět. Výčet všech naladěných progrmů s náhledy. Teletext obsahuje i české znaky a jednoduché vyhledávání výrazů na všech stránkách. Můžeš nahrávat tzv. Direct Burn přímo na CD nebo DVD. Nastavení časového nahrávání.