Mam dalsi poznatek, potreboval jsem jeste jednu nabijecku a tak jsem si koupil nejakou co ted meli v Tchibo.
Pruchozi konektor + 2x USB, pry az 3x1A dohromady.
Mno tak zapnu navigaci na Nokii Lumii 920 a mobil se nestiha nabijet.
Tak ctu ruzna fora a reakce na netu a dostavam doporuceni na originalni Nokia nabijecku DC20.
S tim ze neriginalni nabijecky nemusi davat do mobilu proud ktery papirove udavaji - muj pripad.
Vracim v Tchibu jejich "super" nabijecku a kupuji Nokii DC20 v CZC. A hle, telefon se naprosto bezproblemu stiha pri navigaci nabijet.
Takze ne vzdy to musi byt zasuvkou v aute. Predchozi nabijecka v mem starsim postu na SE, taky Nokii nedava dost stavy...
USB nabíječka z cigareťáku
Moderátor: CageJ
- Butch
- Středně pokročilý
Re: USB nabíječka z cigareťáku
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Jey
- Středně pokročilý
-
nabíječka z ebay za 20 korun včetně pošty mi slouží dobře
asi ta tvoje nedodržuje udávané parametry.. ta moje, přestože je to noname šmejd, ano.
asi ta tvoje nedodržuje udávané parametry.. ta moje, přestože je to noname šmejd, ano.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- Butch
- Středně pokročilý
Vratil jsem ji Tchibu(byla tam za 300Kc). Ta origo Nokia DC20 co jsem si koupil pak, nabiji ok a verim ze nabije i ostatni znacky tel ok. Na ebay ucet nemam, za 260Kc mi to prislo ok s 2x USB micro kabelem
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06