Nenačtení stránek

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Nenačtení stránek

Příspěvek od Varimathras »

Zdarec, mám takovej zvláštní probém, po probuzení kompu ze spánku mi nejdou načíst náhodný, ale pořád ty stejný internetový stránky (programy a hry se rozběhnou normálka), kolečko se točí a točí a stránka nenaběhne a nenaběhne. Když se pc pustí po vypnutí nebo po restartu, vše běží normálně.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nenačtení stránek

Příspěvek od Butch »

Jinej internetovej traffic je ok? Jako treba Skype, ICQ apod? Pokud ano zkus si nastavit google DNS.
Muze byt problem, u tebe ve win ve spousteni sluzeb, na routeru...

Timhle to muzes docasne vyresit.

http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2016704
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Internet je v pořádku, jen prostě některý stránky nenajedou. Router žádnej nemám. Nějaký nastavování dns je pro mě španělská vesnice.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vsak tam to mas i s obrazky v tom odkazu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Varimathras
Začátečník
Začátečník

ok, mrknu na to ještě
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“