problém s wifi

Vše kolem bezdrátových sítí - WiFi, atd.

Moderátor: Don

Odpovědět
JackCz
Začátečník
Začátečník

problém s wifi

Příspěvek od JackCz »

Ahoj, dnes jsem restartovla wifi, abych změnil heslo, resetl, šel do nastavení nastavil a najednou nešel internet ale jen wifi tak jsem nastavil Lan a už to fungovalo, připojím se mobilem na wifi jdu na google ale hodí mě to do nastavení routeru, když jsem nastavil lan tak se to rebootlo a a chtělo po mě nějaké jmené a heslo jenže já ho nevím, mohli by jste mi prosím poradit, v čem je problém ? wifi je Tenda W311R+

předem díky

EDIT: už to mám nastavené, ale je tu další problém, je vlastně wifi - router - wifi (Tenda) ale ta první wifi momentálně nefunguje, nejde se na ni připojit, nevíte v čem by mohl být problém, nastavoval jsem pouze svoji, jinčí ne. :(
JackCz
Začátečník
Začátečník

Re: problém s wifi

Příspěvek od JackCz »

:arrow:
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

-- když odpojím router a připojím "ze zdi" do pc tak funguje v pohodě, jenže přes router, nastavím ho podle návodu a nic nejde, když zapnu prohlížeč tak to po mě chce zase jméno heslo (nove) a heslo k wifi, to mi dela dneska cely den, nevíte kde asi dělám problém ? nastavuji podle návodu http://www.youtube.com/watch?v=Y6Yz20Begt4 nevím kde je problém :(

Anténa - router (nevím přesně jaký) - switch - router (Tenda W311r+ - ten co blbne) - PC a na wifi je ještě připojeno pár mobilů a jedne tablet.

předem díky za rady.
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

:arrow:
Odpovědět

Zpět na „Bezdrátové sítě“