War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: War Thunder

Příspěvek od Jackiii »

No lidem se nejspis nelibi, ze je to vzdycky prvni rana. Takze vlastne konec bitvy pro tank. Takovahle vec se ti ve WoT prece stat nemuze. :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nemůže. :roll: Už si ani nepamatuju, kdy jsem měl ve wotku zničený kanón. Sem tam se stane, že ho někdo poškodí (na žluto), ale to tak možná jednou za 20 bitev (pokud někdo nejezdí s Wafflí, hehe). Navíc můžeš hned použít opravárnu a nemusíš 3 minuty sedět na místě jak dement, aby tě 10 vteřin před dokončením oprav stejně někdo sejmul. Navíc ve WT tě vůbec nemusí trefit do děla, ať už za Panthera nebo Tigra, T-34 mě vždycky od boku flákne kamkoliv do věžě a na 90% mám zničený dělo. Takže se ve WT zabíjejí silné tanky tak, že je valíš do děla, protože když ho vyřadíš, nepřítel tě nemůže zabít a v pohodě si ho udoláš.

S těma opravama mám vůbec dojem, že v Gaijinu sedí banda retardů. Jak si někdo může sakra myslet, že lidi bude bavit opravovat tanky v řádu minut?? Jde jim o realitu nebo co? To mi jako chcou říct, že poškozené otáčení věžě a převodovku Tigra opravili do pěti minut? Tak možná za celý den v továrně. Když už je to nereálné, tak je úplně jedno, jestli to bude trvat minuty nebo sekundy, ale při sekundách z toho člověk alespoň nezestárna pomalu do důchodu. Tady je vidět, že ve WoTku se nad tím někdo zamyslel, použil mozek a došel k závěru, že opravy v řádu minut jsou nereálné, opravy v řádu sekund jsou taky nereálné, ale alespoň se to bude dobře hrát, takže to tak udělali.

Vážím si svého času. Když si jdu zahrát na hodinu, tak chci hrát hodinu a ne z ní strávit 20 minut opravováním tanku do p*či. Kdyby to alespoň bylo jednou za uherský rok, ale ono je to pomalu po každé ráně, protože dělo se jako externí modul posere vždycky bez ohledu na pancíř.

A co s tím dělá Gaijin? Vezme Jagpanthera, přidá na něj jednu anténku z rádia a nabídne ho jako prémium tank za 7000 orlů. Aneb je to přece beta, ale budeme hrozně rádi, když nám za to budete platit. Jak si k*rva vůbec můžou myslet, že si za ten paskvil nějaké prachy zaslouží? To je drzost největšího kalibru.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Svata_Oresky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Svata_Oresky »

Tak s různými výroky se dá souhlasit, ale srovnání s WoT mi přijde hodně mimo. Jako pravda je, že beta (včetně closed) je už cca 8 měsíců. Jak dlouho je tady WoT? 3 roky? Pravda mohli by na tom pracovat rychleji, aby ty pokroky byly viditelnější, ale bude to chtít ještě dost času.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

No, hlavne ale, že engine WT má potenciál, zatiaľ čo engine WoT bol zastaralý už za čias bety...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

To je sice pěkné, ale engine děla striktně technickou stránku věci + sem tam možná nějakou ingame limitaci, ale to už je spíš o designu. Wotko fakt nehraju kvůli grafice. Kdybych si chtěl zahrát dobře vypadající hru, tak si pustím nějaký Crysis nebo Bugfield. Drtivá většina lidi stejně nemá mašiny, aby to na ultra detaily mohli hrát plynule, takže potenciál je fajn, ale jak moc lidí ho reálně využívá? U wotka devové říkali, že kolem 50% lidí to jede na singlecoru, ti by si War Thunder fakt užili...

Na fóru lidi píšou, že po tom jejich "fixu" se ten bug objevuje ještě častěji. *facepalm* Potenciál tam fakt je, ale podle přístupu Gaijinu za poslední zhruba 3 měsíce nevěřím, že ho dokáží rozumně využít. Možná to za dva roky bude hratelné, ale kde už v té době zase bude WoTko?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

pre mne je wt ovela viac hratelne ako wot..pre mnoho inych urcite tiez..ak sa ti nepaci,tak to proste nehraj
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

To je každého věc. Pokud někomu nevadí strávit 20-30% herní doby opravováním nepohyblivého tanku a je mu jedno, že ho nepřítel kropí skrz kopce a skály + total random damage model aka "Russia always wins", tak směle do toho. Jinak to samozřejmě nehraju, jen jednou za čas to občas pustím, abych se podíval, že se opět nic zajímavého nezměnilo a dobře jsem udělal, když jsem to dal k ledu.
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TODD3465 »

Ja osobne hraju letadla za Japonce. Jen mi veskera jejich letadla pripadaji pomala a krehka. A kdyz potkam jakykoli JAK je vysledek temer jisty. Zasahy mam ale vysledek zadnej zatimco me se kridlo ulomy hned :-) Jedina schudna varianta je kamikadze ktery jak jsem zjistil uz proti pozemnim cilum nefunguje (dal jsem si dlouhou pauzu od hrani ale asi zbytecne).
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Dnes vyšel jeden z větších updatů.

Update 22.07.14 (1.41.29.26)

Co potěší je zvýšení efektivity renderingu pro Ground Forces a nově přidané Diffused lighting a hromada oprav a snížení rozptylu BR na 1.0 (původně 1.3)

Co nepotěší je o krapet nižší přjem RP pro pozemni techniku a změny v BR. (Hromada US letadel má snížený, hromada němců a snad všechny Spity a zera ho mají zvýšený :x )

Kompletní seznam změn v BR - Aircraft BR and economy changes in 1.41.29
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Par prikladu ktery me dost sokovaly.

FW D12 6.3 a cena opravy stock asi 22k.
ME 410 R3 5.7 a cena opravy 37 558 :|
Spit 22 mam skoro elitniho a cena oprayv je cca 51k. To samy ma Ki84 otsu a hei. Nemluvim o tom, ze mi chybi 15k RP do Schwalbe a oni ji jeste zvednou BR na 8.0 a jeste ji zvednou ceny oprav :D

A tresnicka na konec? No ta se tyka F8F, kterymu snizili BR na 5.3 aby prece bojoval s BF109 G2 se kterou by vlastne bojoval stejne protoze ji zvysili a jemu snizili BR :D

Btw. zkousel jsem B17 dive a rozpadla se mi pri rychlosti 515km/h IAS. Takze to bude nehod :D
Par spitum BR zustal, jako treba XVI nebo XIVE (5.3) ale IX, 22/24 a XVIII ho maji zvedly co si pamatuju.

Nejvetsi vysmech je Yak15, Yak17, P80, F80, F84 a Meteor. Nektery z nich budou bojovaz uz s G6. Zbytek G6+
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jj, taky jsem si to prošel víc hned po tom co jsem to postnul a místama mi padala čelist.

Ten upravený FM pro B-17 bude docela sranda... už žádný super dive :mrgreen:

Bearcat... to už fakt no comment snad jen že Spacecaty teď budou lítat snad úplně všichni :/

Na ofic. fóru se ohledně celého Battle Ratingu postaveného na statistikách hráčů strhla celkem snad nejplamennější diskuze co pamatuju. Jsem zvědav co s tím udělaj (tipuju že nic).
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ja sem tam postoval prispevek a nez sem ho napsal tak mi tam nabehlo 49 novych odpovedi. Kdyz sem to postnul a pak za pet minut obnovil tak to vlakno melo dalsi tri strany snad :D
Yes! Lowered F8F and increased 109 G2 so there's finally a guarantee for meeting more often! Hope for BR raise for the F4 in next patch too! P51.D are so boring to fight.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Vzdyt je to dobre. At je upravi historicky. At nechaji mensi rychlost B17, stejne kdyz bombarduju tak neletim 550. To je proste jen na zacatek Berlina a na dive na letiste a kdyz jsou proti R3 tak je stejne konec. A kdyz nejsou tak je konec taky. :mrgreen:
Ale aby F8F lital proti G2 to uz je moc, neluvim o schwalbe ktera litala proti mustangum. A tady to jde jen v eventu.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Tak už je venku nový vlákno ohledně BR - Discussion about Aircraft BRs and economy changes in 1.41.29

Diskuzí o BR systému bylo hned několik už od 1.3x kdy byl poprvé uveden, ale vždycky to nějak vyšumnělo, tak se snad teď dočkáme.

//Ještě doplňující informace k rollbacku
Rollback will imply that we didn't release a patch which is not true, only BR and Economy changes are removed and will be reintroduced sometime this week until players can give feedback about other things that are changed in the patch.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

To sem zvedavej kdy se to zmeni zpet. Jo a vratte nam starej zvuk mk103 :mrgreen:

// tak uz vysel minipatch a BR s cenama jsou zpet.
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Huh, clovek je chvili pryc a hned se dejou takovy veci... Pozitivni zprava je vylepseni He 162, ikdyz o tom neni nikde ani slovo. Motor ma o dost vetsi vykon, takze se 162 skoro vyrovna s F-80C.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Me zase prijde, ze zmenili letovej model Griffonu, nejen ze pridali zvuk motoru.
Vcera sem byl 1km nad F8F a ona na me zacla stoupat, tak sem zacal pomalu zvedat levotocivou otockou vys a vys aby ztratil vykon a jak sem tocil tak mi to letadlo proste "plachtilo ve vetru" tak, ze me ta F8F normalne dohnala a to sem mel pocatecni rychlost kolem 450 a neverim, ze jeho rychlost pri stoupani byla vetsi :|

A taky nejdou vubec otocky s letadlama, zatacky, proste nic. Bud je to bug nebo se snazi priblizit jeste vic realite.
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Dneska je docela na pohodu event - alternativni Berlin. Idealni na upgradovani ruskych letadel - z 6 bitev jsem vyhral vsechny... to se RP pekne sypou. :)
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

sry :) zla tema
Naposledy upravil(a) rbclass dne sob 26. črc 2014, 22:39, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“