Dva vetraky proti sobe!

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
JarmoBoy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dva vetraky proti sobe!

Příspěvek od JarmoBoy »

Myslite ze je v pohode kdyz dva vetraky vedle sebe se toci proti sobe? TZN:120 saje ven(pomalubezny) a proti nemu asi 3mm od sebe fuci vetrak na procak? Uvazoval jsem jestli si nekradou vzduch, ale zdá se mi ze by nemeli pri podtlak je podtlak a jeden je vetsi a druhy mensi ne? Co myslite?
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Jestli oba foukaj tak neni co resit
Nehas co te nepali 8)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

A co hluk?
Předpokládal bych že jestli sou opravdu 3mm naproti sobě tak to musi odost víc řvát.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
JarmoBoy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re dotaz

Příspěvek od JarmoBoy »

právě že jediné co mi řve je disk jinak je to absolutně tiché ta 120 jue pomaluběžný zdrojový a procák mám Copper Silent 2 TC rev.2
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jo já už vím, jak jsou postavený... Že ty máš jednu z těch debilních beden se zdrojem orientovaným na výšku a máš v tom zdroj s 12cm větrákem ? A pak je zdrojovej větrák hned proti chladiči CPU.

Tam si myslím, že problém nebude. Jestli jsou tam nějaký rozumný teploty na CPU, tak to nech bejt...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Mima
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mima »

Pokud máš pár korunek navíc tak si kup novou case s normálně položeným zdrojem....a teplota na CPU ti určitě půjde dolů, ALE pokud máš extra vytuněnou case tak se na to vyprdni a opravdu nehas co tě nepálí...
MB Biostar M7VIT Pro Via KT400A, AMD Duron 1,8Ghz(Burn-39 stupňů s WindTunelem), A-Data DDR400 512MB, Ati Radeon 9600Pro 128MB, HDD WesternDigital 40GB 7200ot., SB Live!...
JarmoBoy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

právě tak..

Příspěvek od JarmoBoy »

jo jo presne ta debilni bedna.To mě trochu se*e dělal sem si tuning a tak je mi lito tu starou vyhodit. Na procaku mam 55/60 (Athlon XP2500+). Myslim si ze se to da ne? Jak rikal Mima nehasim zatim to tak nepali.
Mam nejake obrazky tak pokud chcete videt tak nize, je muj prvni tuning a jsem docela spokojeny.Mozete hodit kriticke oko.
http://www.ratemypc.net/index.php?id=1338&c=all
JarmoBoy
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: právě tak..

Příspěvek od Stoobi »

JarmoBoy píše:jo jo presne ta debilni bedna.To mě trochu se*e dělal sem si tuning a tak je mi lito tu starou vyhodit. Na procaku mam 55/60 (Athlon XP2500+). Myslim si ze se to da ne? Jak rikal Mima nehasim zatim to tak nepali.
Mam nejake obrazky tak pokud chcete videt tak nize, je muj prvni tuning a jsem docela spokojeny.Mozete hodit kriticke oko.
http://www.ratemypc.net/index.php?id=1338&c=all
JarmoBoy
Nemáš to špatný, ale já jsem zastánce větší plexi bočnice (toho draka bych dal z druhý strany a pěkně podsvítil) a hlavně bych v první řadě celou case přestříkal - černá by tomu slušela... 8-)
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“