Nástupkyně by měla splňovat :
tichá, dobré uspořádání od výroby, kvalitní airflow, kvalitní materiály použity už při výrobě, kvalitní antiprachové řešení atd. Nehodlám ji modovat, max. pouze min. úpravy....
Střeva i5 2500K/4,5Ghz, MSI Z77-GD85 ,16GB ram, 3ks R9-290X nereferenci verze, 120 GB SSD+WD Black 640GB, Seasonic X1050W,
Pokud bych si vybíral case kolem 2000kč asi bych šel do Fractallu 4 ,NZXT H440, Corsair 550D, BitFenix apod. Ale chtěl bych něco lepšího v provedení Mid nebo big tower. Vodu tam dávat nebudu. Chladič Gelid Tranquillo, ale asi si budu kupovat Scythe Mugen 4.....
Zatím to vidím na Corsair 750D Obsidian Series, ale možná je i lepší skřín od menšího výrobce jako je Phanteks apod..Prošel jsem si X testů a teď mám z toho v hlavě jenom guláš
Jinak mám pro všechny případy zde na fóru podaný inzerát , kdybyste se někdo chtěl zbavit svého modnutého case.....
Možná nakonec řeknete že pro mé účely stačí milionkrát doporučený Fractall, ale raději bych si připlatil za lepší case, která už má nedostatky řešené od výroby. Díky za vaše rady