ClonyXXl mi nenajde skutečnou mechaniku
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ClonyXXl mi nenajde skutečnou mechaniku
Zdravim
Mam problém, tenhle prográmek mi nenajde skutečnou mechaniku, ale pouze ostatní virtuálky, why?
Mam problém, tenhle prográmek mi nenajde skutečnou mechaniku, ale pouze ostatní virtuálky, why?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Clony mám 2.0.1.5, což je už hezkejch pár pátků nejnovější verze. Jinak to ASPI nutnost není, respektive na funkci zjištění ochrany to nemá moc velký vliv (nenašel jsem jediný rozdíl), pouze to identifikuje mechaniku, pálíš stejně v jiným programu, který má vlastní ovladače.
Proto jsem si myslel, že nemáš v pořádku ASPI, když ti to nenajde mechaniku. Co máš za systém?
Proto jsem si myslel, že nemáš v pořádku ASPI, když ti to nenajde mechaniku. Co máš za systém?
Naposledy upravil(a) Bathory dne sob 5. úno 2005, 11:11, celkem upraveno 1 x.
Bathory
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Systému sem si nevšim, sem asi slepej. Novější rozhodně znamená lepší v případě Clony XXL 2.0.1.5, věř mi. A s tím ASPI, že omezujou některý funkce...........a který, tohle píšou v Clone od nepaměti, nejspíš proto, aby autora lidi nebombardovali dotazama, proč jim nejde tohle či tamto. U XP (a proto jsem se ptal na systém) se opravdu neobjeví popis mechaniky (to je ten spodní řádek) dokud nenainstaluješ nový ASPI, ale s funkcí to nemá nic společnýho, zkoušel jsem to a nenašel jsem jediný rozdíl. Ochrany to detekuje dobře.
Au, teď koukám, že jsem si předtím spletl Dzina se Scorpem a odpověděl za něj, sorry.
Au, teď koukám, že jsem si předtím spletl Dzina se Scorpem a odpověděl za něj, sorry.
Bathory
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tobě Clony vypaluje ochrany? Mluvili jsme o Clony XXL nebo o Clone CD?
Jinak já tam to ASPI taky dávám, ale když jsem přešel z 98 na XP, tak jsem s tou identifikací měl taky problémy, u 98 sem ASPI dávat nemusel. Když jsem pak na to přišel, tak sem si to jen tak pro prdel vyzkoušel jak s tak bez.
Jinak já tam to ASPI taky dávám, ale když jsem přešel z 98 na XP, tak jsem s tou identifikací měl taky problémy, u 98 sem ASPI dávat nemusel. Když jsem pak na to přišel, tak sem si to jen tak pro prdel vyzkoušel jak s tak bez.
Naposledy upravil(a) Bathory dne sob 5. úno 2005, 11:13, celkem upraveno 1 x.
Bathory
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: