Výběr Z97 desky pro Devils Canyon

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Natheron
Začátečník
Začátečník

Re: Výběr Z97 desky pro Devils Canyon

Příspěvek od Natheron »

Ranger vs. Gaming 7
-PC mám jen na hry + občas se mrknu na nějakej film či seriál
-momentálně hraju World of Tanks, tak by mně zajímalo, jestli ten Killer E2200 je o dost lepší než síťovka v Asus Ranger
CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Re: Výběr Z97 desky pro Devils Canyon

Příspěvek od CZECHYa »

Ranger má kvalitní Intel 1218V, Gaming 7 má Qualcomm Killer E2200. Pokud se rád hrabeš v hromadě síťového nastavení, tak máš šanci dostat z E2200 o něco více, ale rozdíl bude nepatrný až neměřitelný.

Do Gaming 7 bych šel v případě, že máš hodně zařízení s PCI-E (zvukovka, wifi karta apod).
Do Rangeru bych šel, pokud hledáš postarší PCI sloty.

Rozdíl mezi deskami je minimální, díval bych se hlavně na layout a potřeby co máš konkrétně ty, v kvalitě není prakticky žádný rozdíl mezi oběma deskami.

//edit Wilik - promaz, konkretni dotazy na jednotlive desky se pokladaji v tematu k tem deskam, tohle je tema k vyberu desky pro dany typ CPU
Zakarum
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

vyber desky z97

Příspěvek od Zakarum »

Zdravim panove , potreboval bych poradit ohledne vyberu desky . Vybiram mezi Hero a Gigabyte Z97X-SOC Force . Mohl by mi nekdo kovany pomoct s vyberem ? Na serepaticky pribaleny k deskam nesejde , jde mi spis o kvalitu soucastek z hlediska zivotnosti a stability :) .

Delam letitej upgrade s Asus M2N-E kde jsem delal i voltmod na ramkach + AMD Athlon 64 X2 5000+BE . Preferovanou znacku az tak nemam Asus nebo Gigabyte spis chci aby deska vydrzela i na najakej ten rok, samozrejme cim dele tim lepe . Ostatni komponenty vybrany jenom mobo ne :) . Proto bych poprosil Vas o vase postrehy nebo zkusenosti k znackam :) .
Abych nezapomel pobezi v tom i7 4790K se snad nejakym pretaktem co dovoli teploty :wink:
CPU: Core i7 4790K, MB: Asus Maximus Formula VII, RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB/1866MHz CL10, COOLER: Corsair H110, GPU: ASUS GTX770-DC2OC-2GD5, PSU: Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum, DISK: Samsung SSD 840EVO 120GB, Samsung SpinPoint F3 500GB, CASE: Corsair 750D Obsidian Series, MONITOR: Asus MX279H 27"
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“