nové notebooky
Moderátor: Don
- Ghor77
- Začátečník
-
Re: nové notebooky
o tom sem teda neslyšela i nadále tento ntb zůstává velkým kandidátem
- roman2277
- Začátečník
-
V servisu v Polsku o tom ví své.Výrobce to samozřejmě nebude vytrubovat do světa.
- Ghor77
- Začátečník
-
já ze svého okolí sem o ničem neslyšel a zatím jsem lepší neviděl do se týče výkonu v dané částce
- Lubos857
- Nováček
Trochu OT, ale ještě si dovolím poznámku k 2 PC vs. NB.
Nevím jak kdo, ale já bych do tohohle rozhodně nešel z jednoho důvodu a to, protože bych nechtěl řešit neustálé stěhování dat mezi nimi. Buď by si musel nastavit něaký způsob sdílení přes cloud a nebo si pořád kopírovat věci na flashku. Kromě neustálého tahání savů do her, nebo třeba nošení filmů, by také v případě, že si chce něco zahrát, musel řešit, zda to má na druhém PC a případně to nainstalovat.
Třeba by ti to chvíli problém nedělalo, ale až by se ti po několikáté stalo, že máš něco na druhém PC a nemáš to u sebe, přestalo by tě to bavit.
Nevím jak kdo, ale já bych do tohohle rozhodně nešel z jednoho důvodu a to, protože bych nechtěl řešit neustálé stěhování dat mezi nimi. Buď by si musel nastavit něaký způsob sdílení přes cloud a nebo si pořád kopírovat věci na flashku. Kromě neustálého tahání savů do her, nebo třeba nošení filmů, by také v případě, že si chce něco zahrát, musel řešit, zda to má na druhém PC a případně to nainstalovat.
Třeba by ti to chvíli problém nedělalo, ale až by se ti po několikáté stalo, že máš něco na druhém PC a nemáš to u sebe, přestalo by tě to bavit.
CPU: Intel Core i5-4570, CPU COOLER: ARCTIC Freezer 7 PRO, MB: MSI B85-G41 PC Mate, RAM: Kingston 12 GB DDR3 1600MHz, GPU: MSI AMD R9 270 GAMING 2G, HDD: WD 3TB + Samsung 500GB, SSD: Crucial M4 128GB, PSU: Seasonic S12II-520W, CASE: Fractal Design Define R4, MONITOR: Benq BL2400
- Ghor77
- Začátečník
-
lubos857 konečně někdo kdo to pochopil proto v tomto případě je ntb lepší volba