Me osobne vadi (hral jsem HB)
Demetni bomber spamm, proste vas to hodi pr. 2 stihace a 10x B17 atd...
tohle proste vyresi jenom omezeni poctu na tym, jednoducha vec, ale u nich radsi budou vymyslet kktiny jako airspawn pro Me-410 atd, ktera pak muze lovit stoupajici, nic netusici hrace ze.Bomber spam, je flustrujici jak pro spojenecky stihace tak i pro druhou stranu, diky pravidlum ze stihnou vsechno snicit behem chvile a je konec hry... to je na darwinovu cenu. Pokud se clovek ocitne ve stihaci mezi noobama s B17, tak si bud neskrtne, nebo ho umlati v presile, oboje je super zabava. Ja to resil rage quitem, jenze vymysleli lock na posadku, kdyz clovek leavnul hru. Jako bych mohl za ty jejich dementni MM.
Dalsi vec je BR, porad se snizuje Ivankum, protoze s nima hrajou nejvetsi lamy, tak jim musi preci nekdo pomoc, takze se pak stava ze letadlo z 1941 lita proti letadlum z konce valky i povalecnym kouskum.
Tohle me dostalo kdyz jsem posledne vzal britskej tier 2 a letel jsem proti yakum-9u,p yak-3, P-63A lol, naprostej masakr spojencu, T2 vs T3 u Ivanu.
Ja uz mam u vsech narodu letadla vsechny T4, nekde i T5 ale ten grind co zavadli je masakr. Dalo by se to prezit, kdyby hra bavila jako kdysi.