Tak když už jsme u porovnávání kvalit video hostingů, tak tohle je to samý video na youtube
https://www.youtube.com/watch?v=4z0oqGl ... e=youtu.be
TanGeorge píše:Proč to uploadujete na dailymotion? Abychom viděli vy<> reklamy a roz<> video v do<> poměru stran vůči rozlišení? Samova verze je totálně zabitá nezvládnutým HDR a DoF. Asi jako když se dívám na fotky z levného foťáku focené roztřesenýma rukama. Že jsou to fotky z "hezkého" prostředí nehraje roli. Klidně bych tu verzi zkusil, jiná barevnost mi nevadí, ale nesmí být půl obrazu přeexponovaný maglajs a DoF fixovaný na 2m vzdálenost.
Nezvládnutý DOF? to je vtip? DOF mi přijde naopak dobře zvládnutej tady v tommto případě. A nezvládnutý HDR - nechápu, HDR vůbec snad ani není cílem tohodle modu, původní Crysis taky nemá HDR takže tvoje kritika mi moc nesedí upřímně, nic osobního.
Sobo píše:Taky tam je spousta nelogičností - např. na pláži v písku roste tráva nebo něco, skály mají texturu sice ostrou, ale zase to vypadá jako nějaká scifi hornina, navíc jim často chybí pěkných pár polygonů. Ty vlny vypadají taky divně, jakoby nějaké prolínající se alfa textury. Taky se mi moc nezdá výkon, protože hrát ve 20-40FPS na GTX 780 bych teda nechtěl.
Nelogičností - to už je přehnaný rejpání. Není vyloučeno, že poblíž písku může i v reálu růst tráva, záleží na tom, kde se mísí písek s hlínou a to v tý hře jde těžko udělat, navíc je to mod tudíž tuplem je realizovatelnost takových detailů praktická.
Že skály maj trochu divnou texturu to souhlasim, že by jim scházelo někde "pár polygonů" - nechápu podle tebe kde, polygony totiž jsou stále stejný, jako výchozí crysis model, mění se jen textura.
Na vlnách rovněž moc nerozumim, co se ti nezdá, není to sice úplně vzorový, ale přes Cryengine 2 to asi líp ani nejde, imho to špatně opravdu nevypadá a tudíž pořád lepší jak default.
Co se týče výkonu, ten se ti nezdá správně...v tom modu je nějakej šílenej prasobug, kterej totálně topí výkon a není to náročností - stačí sledovat GPU usage (druhé "%" zleva), taky to jde poznat podle taktu GPU = vytížení GPU klesá i na 40%, takže grafika se fláká, CPU je vytíženo cca na 50% a hra má v jistých místech díky tomu 20fps...tam kde se to chová "normálně mám FPS i 50, hra běží se 4xMSAA v 1680x1050 s vynuceným TRSSAA 4x přes ovladače.
@HEAD přehnaně velkej FOV nemám, mám ten úplně normální defaultní = 60.