Aby si tu blaho nepovídal sám, tak se přidávám s pozitivním ohlasem.. Hra mě docela chytla, má to jakýsi RPG systém, kde se musí člověk postupně vypracovat do určité specializace, postupně kupovat lepší zbraně, tunit je atd..
Je to beta, takže sem tam nějaký bug se objeví, ale i tak to podle mě stojí za vyzkoušení
Bug, kterej mě štve nejvíc je, když jedu na kole a při sesedání mě to vystřelí do vzduchu
dakujem
ozaj som si tu pismenkoval sam
Ale snažim sa to nejako spropagovat.
Ano no neni to Battlefield , takze človek musi toho dost odohrat aby sa mu pootvarali nejake
tie vecičky. No jasne ide to urychlit aj pladbou
Inak gameska je stale zadara na Steame , ma nieco cez 1 GB
Inak prvych par hodnosti to nepusti na pokročile mapy, ale potom to uz ide paradne.
Někoho může odradit to, že postup je opravdu pomalý, resp. aspoň teď ze začátku..
Vybral jsem si Amíky a snažím se eXPit pušky, začal jsem teda poloautomatickym M1 Garandem a abych se dostal k Springfieldu 1903, tak musim hodně farmit.. Každou bitvou (trvání cca 10-50 minut z těch pár map co jsem hrál) dostanu cca 3000+ kreditů a na Springfielda potřebuju 66k, což je docela pruda Na druhou stranu ostatní hráči mají cca stejný zbraně jako já, takže žádnej extra OP nekoná a docela se to dá hrát..
Loco: Abych pak mohl vyeXPit Springfielda s optikou Ten Garand má sice jen trochu nižší papírovou damage, ale věřim, že s tím Springfieldem to bude lepší
Jo, to bombardování je občas prekérní.. Máte někdo problémy s občasnými lagy?
Jinak hraju za US a nemůžu si vzpomenout na poslední vyhranou bitvu :/ Valnou většinu bitev prohrajeme a je jedno jestli bráníme nebo utočíme.. Docela frustrující.. Němce vidím furt jenom v tancích a to se nedá bránit
lagy nemam na optike, najvatsie pingi mam do 70 , ked ma hodi server co je dalej.
/ale primer do 40/
Inak rekord v bombardovani mam nejakych cca 88/4 + asi 3 povinne teamkills
Hm, já mám právě občas ping kolem 250 a výš.. Jinak mám běžně kolem těch 25.
Konečně jsem koupil za amíky toho Springfielda bez optiky a je to fakt labůžo. Po vytunění dávám většinu killů na jednu ránu na relativně velkou vzdálenost..