Nechal jsem si v CZC sestavit tento PC - http://www.czc.cz/fb8pkch0tgjcn9tlcreosmjil4/seznam
Vše funguje, až na přední panel - oba jacky (na audio, na mikrofon) nefungují. USB funguje.
Zkoušel jsem hledat na internetu, ale nic, co bylo doporučováno, nepomohlo.
Proto se obracím na vás. Je také možné, že je něco špatně zapojené, ale tohle beru jako poslední možnost, pokud všechno selže. Předem děkuji
taktez jsem si nechal v czc stavet pc a co predvedli s kabelazi,je fakt masakr,mam prohnutou bocnici od toho chumlu kabelu,kterej je tam nacpanej,ale predelavat se me to po nich nechce,musel bych vsechno rozpojit a to me za to nestoji...
nejspis to proste nezapojili a nebo zapojili blbe,neni nic jednodusiho otevrit case a povidat se,kam to vsechno vede a je zapojeny,to uvidis na prvni pohled (v manualu od desky je napsany,kam se to ma pripojit)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Tak jsem to otevřel...buď mi dali šmejd case, nebo by některé plastové záchytky (nebo co to je) měly být ohnuté, nebo polovina delší než druhá...
Každopádně...nemohu se k tomu dostat. A já se tam hrabat nebudu, jednoduše s nejvyšší pravděpodobností kontaktuju czc. Já jsem nezaplatil necelých 30.000, abych potom řešil jejich lenost.
KABEL ZAČÍNÁ:
KABEL KONČÍ: Jednoduše se k tomu nedostanu bez odpojení disků nebo odejmutí horní části case (což nějak nejde). V hardwaru se ještě moc nevyznám a nerad bych nějak poškodil své peníze.
nemuzes udelat nejakou normalni fotku? dyk tam neni nic videt...ale i tak je to na reklamaci,jen by se me nechtelo bejt mesic bez pc jen kvuli nejakymu kabelu,co si muzu zapojit sam...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A