http://img97.rajce.idnes.cz/d9701/9/968 ... .jpg?ver=0
Eyefinity nebo velký monitor
Moderátor: maXXmilian
- Vizi
- Začátečník

Re: Eyefinity nebo velký monitor
Debezel LCD je zajímavá zkušenost, přesněji dva roky jsem jel v Portrait modu na 3×DELL U2412M v NVsurround+SLI, kde jsem odstranil plastové rámečky, ale i přes spoustu kladných zážitků, už bych do toho asi nešel. Teď už čekám jen na Oculus Rift nebo pořídím nějaký 32"LCD.
Člověk z toho asi časem vyroste, těžko říct, ale byla to fajn doba.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tys to mel na vysku tj vysledny pomer nebyl zas tak sirokouhly.. Bud bych sel do 32" monitoru coz ti udela vice mene skor stejne velkou obrazovku ale bez ramecku nebo bych sel do 34" 2560x1080 coz je vetsi nudle a vic to simuluje 3 monitory a mas zde vetsi rozhled do stran.
Tj pokud chces velkej obraz di do 32" pokud spise nudli s rozhledem do stran tak 34"
Ja mam ted osobne toto:

A taky cekam na nejaky jiny jednoobrazovy reseni (nejlepe 4K)...
Tj pokud chces velkej obraz di do 32" pokud spise nudli s rozhledem do stran tak 34"
Ja mam ted osobne toto:

A taky cekam na nejaky jiny jednoobrazovy reseni (nejlepe 4K)...
- Vizi
- Začátečník

Jelikož hraji převážně letecké simulátory, tak na výšku mě to vyhovovalo nejvíce a to hlavně z důvodu, že na šířku je to po čase nepříjemné na krční obratle a prostě mě to nějak nesedělo.
Mimo to náročnost na systém při rozlišení 5760×1080 např. u BF4 je už velká a FPS žádná sláva, na výšku je to v tomhle ohledu mnohem lepší a i náročná hra se nemusí graficky ořezávat. Buď půjdu, jak píšeš do nějaké 32" nebo počkám na Oculus, není kam spěchat.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nj ja to zatim pouzivam tak ze parim na 30" a bocni monitory mam proste na praci... Bezi mi tam dalsi aplikace jako skype/QIP apod... Nvidia zatim neumi spojit do jedny plochy monitory s ruznym rozlisenim nedej boze s tim ze jsou bocni monitry otocene o 90°C.. Osobne tuto ignoraci tohoto reseni nechapu protoze na praci i hrani by to bylo super protoze 30" prostredni monitor vyplnuje vetsinu zorneho pole a ty ramecky jsou pak mene rusive..
- Vizi
- Začátečník

Spojení do NVsurround, LCD s různým rozlišení problém nebyl. Než jsem dokoupil třetí 24" lcd, tak jsem v NVsurround provozoval dva boční 24" s rozlišením 1920×1080 a jeden středový 26" v rozlišení 1920×1200 a soft od NV si to v pohodě přebere. Samozřejmě, že návaznost obrazu v přechodech nebude nikdy přesná, kvůli jiné úhlopříčce středového LCD, ale dá se to +/- seřídit a hlavně je to použitelné i když samo, tři stejné LCD jsou nejlepší.