Dobrý den,
vlastním několik měsíců tento monitor: http://www.asus.com/News/pvzqLv8fPi5ntswG (Asus PB298Q)
Byl jsem před týdnem na LanParty a měl jsem ho tam v originálním obalu a spol.
Co se nestane, když jsem se pak vrátil ze služebky (monitor už doma), všiml jsem si, že má fialové fleky jako od dotyků palce. Jsou vidět pouze na tmavém podsvícení, jinak vůbec.
Později jsem zkoušel flek promačkat a přibývaly další. Když mačkám (mírně - normálně, nepřeháním to) tak se fleky objevují tam, kde mačkám. Díky svému testování mačkání ho už mám celý flekatý.
Nepřijde mi to normální.
Stačí mi zmáčknout místo abych ho zničil a je to má chyba nebo je to věc na reklamaci? Nebo se to dá nějak šikovně podomácky opravit?
P.S. Když ta místa držím správně zmáčknuté, tak fialová zmizí a vše je v pořádku, dokud to zase nepustím.
Děkuji za rady!
Fialová místa po zmáčknutí
Moderátor: maXXmilian
- UncleCz
- Začátečník

- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Fialová místa po zmáčknutí
pokud je monitor v zaruce hod to na reklamaci..
- UncleCz
- Začátečník

Je, ale náhradní mi nepůjčí, takže mi nezbyde než si stejně koupit nový. Proto nejdříve zjišťuji.
Monitor má 8 měsíců.
Monitor má 8 měsíců.

- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
CZC ti nejaky monitor zapujci, pouze zaplatis nakej poplatek ktery ti pak zas vratej... (takova zaloha)
znamej mel takto zpaujcenou grafiku...
znamej mel takto zpaujcenou grafiku...
- UncleCz
- Začátečník

Tak jsem si přecijen (v Alze použitelný nezapůjčili) koupil nový monitor a povím vám, že přechod z 21:9 na 16:10 je ze začátku sakra bolavý 
Ale k tématu. Monitor jsem reklamoval a nevidím to nijak růžově, ale dám pak vědět.
Ale k tématu. Monitor jsem reklamoval a nevidím to nijak růžově, ale dám pak vědět.