Razer Kraken 7.1 šum a praskání

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
b.e.a.s.t.
Nováček
Nováček

Razer Kraken 7.1 šum a praskání

Příspěvek od b.e.a.s.t. »

Ahoj,

koupil jsem si Razer Kraken 7.1 a ihned od první instalace Razer Synapse 2.0 mi sluchátka šumí, praská a maji strašný zvuk. Při odinstalování Synapse se zvuk zlepšil, ale šumí pořád. Mám integrovaný Realtek na desce Gigabyte.

Dočetl jsem se, že je to USB připojením. Je tomu tak? Ptám se, protože je hodlám vrátit a otázkou je, jestli se ještě vůbec někdy přiblížit ke sluchátků s USB?

Spíš to vidím na zakoupení externí zvukové karty a klasických jack sluchátkách.

Děkuji za vaše názory.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Razer Kraken 7.1 šum a praskání

Příspěvek od Alfajk »

ty sluchatka jsou totalni odpad,tohle je jejich skoro bezna vlastnost,vrat je dokud muzes a kup si neco normalniho,kde 50% z ceny nedela nalepka "Razer"
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
b.e.a.s.t.
Nováček
Nováček

Re: Razer Kraken 7.1 šum a praskání

Příspěvek od b.e.a.s.t. »

Abych řekl pravdu, tak mě ten zvuk ani nijak nenadchl, je to "přebassovaný" a upřímně moje 5 let starý Senheissery hrajou líp.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“