Problemy s internetom

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
puppy
Nováček
Nováček

Problemy s internetom

Příspěvek od puppy »

DObrý deň. Neviem prečo ale internet mi pomaly načítava videá a niektoré stránky ktoré sa ešte k tomu aj niekedy zle vygenerujú(chýbajú obrázky, zle rozloženie a pod.) ale iné mi idú bez problémov. Mám 40Mb optiku bez FUP preto nechápem ako je to možné youtube je ešte v poriadku ale iné prehrávače sú extremne pomalé full HD video seká a som nuteny drasticky znižovat kvalitu. Ale ked si spustím merač rýchlosť vypočíta normálne 38-40 Mb aj ked stahujem dáta z neobmedzeného serveru stahujem normálne(4-5MB/s), myslel som že to je serverom druhej strany ale robí mi to aj v noci od 01,00 ráno. ALE, mám starý staručký router a od splitra mi ide metalický kábel cez celý byt 15m,

// ping je taktiez normálny, na prehliadači mám AdBlocker, Ghostery a AVG Privacy Fix
Ukuk
Začátečník
Začátečník

Re: Problemy s internetom

Příspěvek od Ukuk »

Tohle muze delat cokoliv, od problemu hw (coz pochybuju) po nejakej vir...Projed pc Malwarebytes pak jeste eset online scanerem, za dalsi vyzkousej vic prohlizecu, aktualizuj flash player. Za dalsi premer rychlost internetu pres http://www.speedtest.net presne v okamziku kdy tu to bude blbnout.

BTW:Uved co mas za sestavu,OS jaky mas,prohlizec jakej pouzivas atd...
MB: ASUS rog strix z370-h gaming CPU: Intel I9 9900 RAM:Adata 32gb ddr4 3000mhz GPU:Asus TUF RX7800XT HDD:WD 1TB Zdroj:Corsair RM 850e LCD: Dell S3422DWG SSD: Samsung 980 PRO 2TB
puppy
Nováček
Nováček

Příspěvek od puppy »

Mam NTB Lenovo Ideapad(i5/6GbRAM/Nvidia 640m), pouzivam google chrome iba s rozsireniami ktore som pisal hore žiadne lišty alebo podobne k.....y, pouzivam WIN 7 64bit
puppy
Nováček
Nováček

Příspěvek od puppy »

V dobe "spomalenia"
Obrázekd
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Může jít o QoS na straně poskytovatele. S tím těžko něco uděláš (vyjma jeho změny).
Knowledge is power
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“