Transport Tycoon se vrací!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Transport Tycoon se vrací!

Příspěvek od X-diablo »

:-D Všichni příznivci Transport Tycoon a TT Deluxe zajásají, protože se objevila informace že Chris Sawyer se svým týmem pracuje na hře ne nepodobné tété vinikající obchodní strategii. Více se dozvíte zde, info je bohužel v angličtině (neangličtináři prominou). Jediné, co zatím můžu říct je že bude použit vylepšený engine z Rollercoaster Tycoonu.

Info: http://www.gamespot.com/pc/strategy/csl ... 92788.html

Pics: http://www.gamespot.com/pc/strategy/csl ... tml?page=1
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak to se máme na co těšit, pokud to bude alespoň tak dobrý, jako starej dobrej TT.
Bathory
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Hmm, 800x600@8bit, to bude pastva pro oči. Snad to nemyslej vážně, vždyť to z obrázků vypadá, jak kdyby to pořád jelo na DOSu. Doufám, že aspoň hratelnost bude minimálně na úrovni TTD, nebo se na to většina lidí vybodne a radši si udělá speciální bootovací CD s DOSem a TTD... :-) Nechám se překvapit, jak to dopadne, ale kdyby to nedopadlo, tak až budu dělat to cédo, tak se ozvu... :lol: :lol: :lol:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Na to bootovací CD se můžeš vybodnout, existuje speciální edice TT Deluxe pro Windows XP s možností hry po síti. A taky plno přídavků ke hře jako nový auta, letadla, vlaky, vylepšená inteligence protivníků a vylepšené semafory.
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

vono se staci podivat jaky vylepseni udelali u rollercoaster tycoonu 2 (oproti jednicce)... novy menu. hura! :( takze muzete zacit delat boot-cdcka :-D
ASUS F3T
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

X-diablo píše:Na to bootovací CD se můžeš vybodnout, existuje speciální edice TT Deluxe pro Windows XP s možností hry po síti. A taky plno přídavků ke hře jako nový auta, letadla, vlaky, vylepšená inteligence protivníků a vylepšené semafory.
Já vim... Ale to mi pod XP házelo neplatný operace... :-(
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

To je divný, mě to nic nedělá, mám nainstalovanej patch 2.
Obrázek
X-Diablo Inside™

Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Co si myslite vo Industry Giant 2?
TT deluxe mi pod XP taky vobcas hazi naky chyby :(
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Industry Giant mám, ale je to na mě moc složitý. :oops:
Obrázek
X-Diablo Inside™

Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

X-diablo píše:Industry Giant mám, ale je to na mě moc složitý. :oops:
Tak to se mi bude libyt ja mam slozity veci rad :)
sandbox rulez 8)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Miki_nn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miki_nn »

TomV píše:Hmm, 800x600@8bit, to bude pastva pro oči. Snad to nemyslej vážně, vždyť to z obrázků vypadá, jak kdyby to pořád jelo na DOSu. Doufám, že aspoň hratelnost bude minimálně na úrovni TTD, nebo se na to většina lidí vybodne a radši si udělá speciální bootovací CD s DOSem a TTD... :-)
Suhlas... Kiezby radsej urobili grafiku ako napr. v hre Trains and trucks tycoon, ta je ozaj pekna (aspon podla mna)... ale ta zase ma mizerne ovladanie a hratelnost. Nechapem, preco si ti autori neberu priklad jeden od druheho a nespravia konecne slusnu 3D hru na tuto temu... :x
AMD Barton 2500 (/3200: 11x200), MSI nforce K7N2deltaL, MSI GF FX5600VTR-D 128MB, RAM 512MB 400MHz
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

teda, už jen ta grafika je sama odpudivá...
(á lá simcity 3000)

asi budu dál hrát TTDX :)
Francie ... sladká Francie
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

OOOOO tak to se mam na co těšit ja u tyhle hry prosedel svuj zivot!!!! :roll: Je to jeden z nejlepších herních počinů co znám!!! A TT si obcas zahraju jeste tetka doma! :roll: Nostalgie to víte!
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

sir.morpheus píše:OOOOO tak to se mam na co těšit ja u tyhle hry prosedel svuj zivot!!!! :roll: Je to jeden z nejlepších herních počinů co znám!!! A TT si obcas zahraju jeste tetka doma! :roll: Nostalgie to víte!
občas si říkam proč se ten čas nevrátí tak o 10 let zpáky, dřív mě zabavila každá primitivní hra nejmíň na půl roku, dneska je sposta her se supr grafikou, ale hratelnost nulová :sad: , a když se něco povede tak mě to baví maximálně měsíc :sad: :sad: :sad:
Wolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wolf »

2 TomV, X-Diablo..Verze pro Win pod XP beha bez jakychkoliv problemu (taky pouzivam TTDPatch 2.0), a vylepseni ve Win verzi Tycoonu stoji za to..
Mrknete sem http://www.divxland.org/ttd/ttdxc.htm nebo sem http://www.ttdpatch.net/ Taky Tycoona i po letech znovu a zvovu parim..:)
nanami
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nanami »

a co transport giant? ten taky vipada jak hustej mazec, ne?
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

nanami píše:a co transport giant? ten taky vipada jak hustej mazec, ne?
Ještě jsem neviděl, namůžu posoudit.
Obrázek
X-Diablo Inside™

nanami
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nanami »

X-diablo píše:
nanami píše:a co transport giant? ten taky vipada jak hustej mazec, ne?
Ještě jsem neviděl, namůžu posoudit.
http://www.transportgigant.com/
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Bathory píše:Tak to se máme na co těšit, pokud to bude alespoň tak dobrý, jako starej dobrej TT.
Jestli jo, tak nas zase ceka proparenych noci, no jeje :-D
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Tak se mi povedlo tu Windowsí verzi rozjet, ale jede jenom v okně 640x480 a při rozlišení 1280x1024 je to trošku malý... :-( Nevíte někdo, jak to přepnout na fullscreen ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“