zdravím,
existuje nějaký způsob jak zapnout ntb (treba na zakladni desce, manuelně) kromě tlačitkem/WAKE on LAN ?
prestalo mi fungovat tlačitko a vyměna nebude ihned a potrebuji provizorní řešeín.... diky
zapnutí ntb bez power buttonu
Moderátor: Don
- devilekcz
- Nováček
-
- iHonza
- Začátečník
Re: zapnutí ntb bez power buttonu
Spojíš piny na které je připájeno toto tlačíko třeba šroubovákem (z tvého příspěvku předpokládám, že k základovce se dostaneš).
PC, MacBook, iPhone... netřeba pitvat
- Butch
- Středně pokročilý
Na NB je to dost casto soucast klavesnice a z te vede jen "placaty" kabel do desky.
Pokud neco spojovat, musel by to rozebrat primo u toho tlacitka, kde je jeste sance ze pozna ktery kontakt je ktery. Primo na desce, tak jak to maji desktopy piny jen na napajeci tlacitko u novejsiho nb urcite nebudou.
Pokud neco spojovat, musel by to rozebrat primo u toho tlacitka, kde je jeste sance ze pozna ktery kontakt je ktery. Primo na desce, tak jak to maji desktopy piny jen na napajeci tlacitko u novejsiho nb urcite nebudou.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- iHonza
- Začátečník
Jelikož nepsal, co má za ntb, tak jsem vycházel ze svých dosavadních zkušeností (notebooků už jsem rozebíral dost i když je pravda, že většinou starších). Každopádně je dobrý nápad rozebrat to u tlačítka a nerozebírat kvůli tomu celý ntb, na to jsem zapomněl .
PC, MacBook, iPhone... netřeba pitvat
- devilekcz
- Nováček
-
Acer Aspire timelineU m3-581TG
ntb dokaži celý rozebrat, není problém, ,momentálně ten flex kabel s tlačitkem na který je pripojený mám vymontovaný z ntb a zkusim to nekde pripajet ci spojit, kazdopadne je tam 10 pinů a nemám ponětí, který je ten správný, všechny jsou piny jsou přerušené, takze to bude loterie, budto se to povede nebo ne....
kdybych to blbě spojil, může to zkratovat?
lepit vterinovým lepidlem je asi kravina co?:D
ntb dokaži celý rozebrat, není problém, ,momentálně ten flex kabel s tlačitkem na který je pripojený mám vymontovaný z ntb a zkusim to nekde pripajet ci spojit, kazdopadne je tam 10 pinů a nemám ponětí, který je ten správný, všechny jsou piny jsou přerušené, takze to bude loterie, budto se to povede nebo ne....
kdybych to blbě spojil, může to zkratovat?
lepit vterinovým lepidlem je asi kravina co?:D