Sluchátka do 3000 vč. DPH
Moderátor: CageJ
- Davisis
- Nováček
-
Re: Gaming/music sluchátka do 2k
Já jen, že jsem moc nechtěl všesměrovej, kvůli snímaní okolního ruchu..
- LoCo99
- Začátečník
abych pravdu řekl tak jsem tenhle mikrofon v rukou nikdy neměl a netestoval sem ho , nadruhou stranu je to 50 korun, to možná stojí za zkoušku nastavení teamspeaku
- Davisis
- Nováček
-
Vezmu si asi tenhle, ( http://www.czc.cz/genius-mikrofon-mic-01c/26071/produkt ) je hodně chválenej v recenzích a navíc mám CZC pobočku kousek takže free pošta
Díky všem za rady 

- CZECHYa
- Začátečník
Pak napiš jak jsi spokojen se sluchátky. 

Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- Davisis
- Nováček
-
Jo, jestli si vzpomenu tak to sem určitě hodím svoje dojmy 

- Davisis
- Nováček
-
Re: Gaming/music sluchátka do 2k + mikrofón
Tak je mám doma, zabalený byli v takovým obyčejným obalu, nicméně na obalu nezýáleží.. Délka kabelu dostatečná (možná až moc) Nechám je rozehrát a uvidíme 

- Riku
- Začátečník
Jaký jsi koupil? Ty ATH-T500? Já je teda měl zabalený tak že jsem se k nim dostával snad 15 minut hodně ostrým nožem a nůžkami 

PS5 Pro | LG OLED CX55
- Davisis
- Nováček
-
Jojo ty ATH-T500.. Tak jako byly dobře zabalený
to neříkám,ale žádnej future design jak u gaming věcí co sem zvyklej no 

- CZECHYa
- Začátečník
Future design je ti víš k čemu, když ty sluchátka pořádně nejedou.Davisis píše:Jojo ty ATH-T500.. Tak jako byly dobře zabalenýto neříkám,ale žádnej future design jak u gaming věcí co sem zvyklej no

Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- Riku
- Začátečník
- Davisis
- Nováček
-
Však jak sem psal, na obalu nezáleží 

- CZECHYa
- Začátečník
A co zvuk, ten nás nejvíc zajímá...
Balení je minimalistický, ale stejně obal každej zahodí.
Balení je minimalistický, ale stejně obal každej zahodí.

- xakrurychle
- Začátečník
-
ne nadarmo se říká že kupuješ očima 
mě taky vždy navnadí pěknej obal - ale teď je zase IN dělat to nenápadný, což si ale může dovolit jen ten, kdo opravdu vyrábí kvalitku, která mluví sama za sebe
teď jsem rozbaloval svůj novej mobil, a balení mě zaujalo skoro víc než ...
/Cagej - DRZME SA TEMY

mě taky vždy navnadí pěknej obal - ale teď je zase IN dělat to nenápadný, což si ale může dovolit jen ten, kdo opravdu vyrábí kvalitku, která mluví sama za sebe

teď jsem rozbaloval svůj novej mobil, a balení mě zaujalo skoro víc než ...

/Cagej - DRZME SA TEMY
- Davisis
- Nováček
-
Tak sluchátka se rozehráli a musím říct že je to úžasný :3 Doteď se používal jen pecky nebo headsety za pár stovek a nevěřil sem jak se ten zvuk může změnit.. I na gaming se hodí dokonale (až na absenci mikrofonu, kterej se dá dokoupit)
Jednoznačně doporučuju investovat
Už jen co se týče zpracování atd. jde vidět že něco vydrží a hned se nerozjebou
Jednoznačně doporučuju investovat

- Riku
- Začátečník
Já je mám už dva roky a stav je bych řekl 99%, každý den je mám minimálně 4 hodiny na hlavě, jediné na čem je trochu poznat zub času jsou ty koženkový náušníky, už nejsou tak jemný na dotek jako když byly nové, ale na hlavě to člověk nepozná.
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sluchátka do 3000 vč. DPH
Všetky otázky ohľadom nakupovania herných/neherných slúchadiel poprosím TU.
EDIT: Upravena suma.
EDIT: Upravena suma.
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- Alda92
- Nováček
-
Uvažuji o koupi sluchátek Audio-Technica ATH-T500. Má cenu je kupovat, když mám interní zvukovou kartu?
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
- HEAD
- Žlutá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele da se ten zvuk k necemu prirovnat?Treba k nakym repro.Jak hrajou?Davisis píše:Tak sluchátka se rozehráli a musím říct že je to úžasný :3 Doteď se používal jen pecky nebo headsety za pár stovek a nevěřil sem jak se ten zvuk může změnit.. I na gaming se hodí dokonale (až na absenci mikrofonu, kterej se dá dokoupit)
Jednoznačně doporučuju investovatUž jen co se týče zpracování atd. jde vidět že něco vydrží a hned se nerozjebou
- Davisis
- Nováček
-
Nemůžeš porovnat zvuk repro a sluchátek... Já nevím k čemu bych ti to přirovnal
taky sem si nedokázal představit jakým způsobem ten zvuk může být lepší než v peckách za 300 k mobilu
Ale je to tak, prostě ten zvuk je neporovnatelně jinej, lepší.. prostorovej a vychází z kvalitní hloubky zvuku, fakt nevim k čemu to přirovnat
BTW. já taky používám interní zvukovku (Deska - ASUS M5A99X EVO R2.0) a je to v pohodě
- i když to jedu vlastně přes zesilovač z repro no, ale myslím že by neměl bejt problém

Ale je to tak, prostě ten zvuk je neporovnatelně jinej, lepší.. prostorovej a vychází z kvalitní hloubky zvuku, fakt nevim k čemu to přirovnat
BTW. já taky používám interní zvukovku (Deska - ASUS M5A99X EVO R2.0) a je to v pohodě

- CZECHYa
- Začátečník
Ano, bez problému. Pouze je potřeba nechat sluchátka "zahřát" a pár hodin nechat pořádně rozehrát, protože bez toho mají dost divný zvuk (jedná se o typickou vlastnost pro všechny Audio-Techniky).Alda92 píše:Uvažuji o koupi sluchátek Audio-Technica ATH-T500. Má cenu je kupovat, když mám interní zvukovou kartu?
Děkuji za odpověď
To HEAD:
Nelze srovnat, sluchátka hrají přímo do uší, repro hrají okolo tebe z větší dálky. Ale i netrénované ucho pozná rozdíl mezi ATH-T500 a libovolnou "Gaming" produkcí při stejné ceně. Hudbu raději ani nesrovnávám, protože tam dostanou na zadek i od úplně low end modelů ATH do tisícovky.