=> co takhle si sestrojit vlastni řadící páku

S kámošem sme tak pouvažovali jak by se to dalo vykutit a přišli jsem na dvě varianty: 1. třeba do COMportu udělat nějáký obvod či něco takového který by registroval 6 klaves které by se pak ve hře nastavily na jednotlivé rychlosti, to by bylo ovšem poměrně složíté a tak nas napadl 2. způsob a to koupit nějákou levnou klávesnici do USB, rozebrat a využít třeba klávesy F6 - F12 (které nebývaj ve hrách moc využívany, popř kombinaci kláves shit + F6 - F12, pokud to teda klávesnice bere jako jinou klávesu (nevim esi mě chápete, blbě se to popisuje, ale snad jo).
Páka by měla 6rychlosti, takový ten realný pocit při řazení (že to nepude zlechka) bych udělal pomocí takových těch kuliček tlačící na pružinu - bývá to třeba na židlích, nebo ve fitku na růžných posilovacích strojich... no a samotne snimani řazení že by se připájely k dané klávese dva ohebné plíšky, které by se vsunutím páky zkratly, tudiž jako že by byla klávesa ztlačena. Ted mě ale tak napadá jak vyřešit aby to tu klávesu stále nedrželo stlačenou... něco sem splacal.. mrkněte.. komentuje.. hlavně mi nepište že vymýšlím blbosti