Mam takovy dotaz/problem s moji "sanitou", potrebuji si overit, jestli jsem vul ja nebo recenzenti TV - me prijde, ze vsechny TV z tohoto porovnani maji cernou v nekterych mistech bilou nebo zlutou .
https://www.rtings.com/info/reflections ... lossy/2013
https://www.rtings.com/info/reflections ... and-glossy
(jedna se o mistnosti s lehouckym ambientim osvetlenim)
Prijde vam ta cerna cerna nebo mistama bila/zluta?
Ja totiz fakt uz nevim jestli jsem letadlo ja, nebo jsou vsichni blazni.
Je cerna bila?
Moderátor: maXXmilian
- evevlo
- Začátečník

-
- LoCo99
- Začátečník

Re: Je cerna bila?
moc se nechytám, ale co máš za monitor ? 
- Lubos857
- Nováček

1.) Letadlo jsem já 
2.) Jestli jsem správně pochopil, o co ti jde, je opravdu problém mezi tvojí klávesnicí a židlí.
On je to totiž test toho, jak moc ty monitory odrážejí světlo. Tudíš to, co ty vidíš jako bílou nebo žlutou barvu, jsou odrazy, možná nějaká lampička a dveře. Každopádně bych řekl, že vidíš dobře (opravdu ta černá není černá), ale není to dáno chybou monitoru, jenom jsi asi nepochopil smysl tohoto testu
Jestli se pletu tak se omlouvám.
2.) Jestli jsem správně pochopil, o co ti jde, je opravdu problém mezi tvojí klávesnicí a židlí.
On je to totiž test toho, jak moc ty monitory odrážejí světlo. Tudíš to, co ty vidíš jako bílou nebo žlutou barvu, jsou odrazy, možná nějaká lampička a dveře. Každopádně bych řekl, že vidíš dobře (opravdu ta černá není černá), ale není to dáno chybou monitoru, jenom jsi asi nepochopil smysl tohoto testu
Jestli se pletu tak se omlouvám.
CPU: Intel Core i5-4570, CPU COOLER: ARCTIC Freezer 7 PRO, MB: MSI B85-G41 PC Mate, RAM: Kingston 12 GB DDR3 1600MHz, GPU: MSI AMD R9 270 GAMING 2G, HDD: WD 3TB + Samsung 500GB, SSD: Crucial M4 128GB, PSU: Seasonic S12II-520W, CASE: Fractal Design Define R4, MONITOR: Benq BL2400
- evevlo
- Začátečník

-
O to me prave slo, cerna bude cerna v nejakejch podminkach cerne mistnosti, ale realne ne, tady jsem to na prodejne vyfotil pro porovani s notebookem co ma matnou obrazovku https://dl.dropboxusercontent.com/u/165 ... _00290.jpg - porovnani je to s TV co je podle recenzi take "matna"
- LoCo99
- Začátečník

je matná a matná, to už bys z těch testů mohl vědět, všechny matný nejsou stejně matný jako ty ostatní
a nevim proč by černá nebyla černá, pokud si nesvítíš baterkou proti monitoru tak to vždycky bude černá, asi teda jenom z 99,99% a né 100% jako v zatemněný místnosti na holym displeji
a nevim proč by černá nebyla černá, pokud si nesvítíš baterkou proti monitoru tak to vždycky bude černá, asi teda jenom z 99,99% a né 100% jako v zatemněný místnosti na holym displeji
- evevlo
- Začátečník

-
Podivej se na ten spodek, jak jsou tam ty odlesky