Dobre rano panove, zkusim to i tady, zakladni deska Asus Maximus V Gene mi pri startu PC vypise error A2, sekne se u prvniho mozneho screenu (takovy to klasicky press DEL to enter setup), tam se mi obraz kousne, kdyz dam v tu chvili tvrdy reset, tak PC nabehne bez problemu a funguje jako vino. Zacalo to delat po snad dvou letech bezproblemovyho provozu a uz me to pekne se**. Nejdriv jsem si myslel, ze je to baterkou, ze je na maderu, vymenil jsem, nepomohlo. Pak jsem si dohledal, ze na deskach Asusu serie M5G, M5F a vyssi to znamena, ze je nekde nejaky spatny spoj, spatne zapojeny kabel, spatne zatlacena GPU do PCIe(funguju mesice na integrovane GPU z i5 2500k), tomu se mi moc verit vubec nechce a nez se vrhnu do rozmontovani a opetovneho slozeni pc, tak bych se rad zeptal, co si o tom myslite.
Sestava: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
Diky za tipy.
Sestava s Asus Maximus V Gene: Error A2
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- raym0n
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Sestava s Asus Maximus V Gene: Error A2
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sestava s Asus Maximus V Gene: Error A2
Zkoušel jsi připojit disk do jiného portu? Jeden modul pamětí? Připadá mi to jako problém se zavedením, takže buď disk nebo paměť (nebo deska). Nějaký rozebírání nemá cenu, na to bych se vy*ral