Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
to potom asi jo, leda by si sehnal nějakou aukro deksu za levný prachy. Nicméně u Intelu bych doporučil B85-PRO Gamer a CPU prozatímně core i3 a časem si našetřit na nějaké core i5 Kčko, at je rezeva do budoucna. Více pak už prosím do nákupní poradny.oturbo píše:Né pánové, my si asi nerozumíme, mě jde o to, abych mohl trochu ohulit fxko, bych potřeboval jednak lepší chlazení a při nejlepším i novou základovku, tak mě příjde jako lepší řešení, když už základovku, tak rovnou s paticí na intel..takhle to myslím já
flanker s tym suhlasim,flanker píše:Prostě FX je ve hrách citelně lepší jak jakýkoliv Phenom II s L3, zvláště pak Vishera, která pendluje nejčastěji mezi core i3 až core i5 (dle hry).
tohle je cista pravdaarach píše:tys hlavne udelal chybu zes koupil fx 6350, mels koupit 6300 za 2300 Kc, coz za ty prachy nema konkurenci, fx 6350 za 3tis je nesmysl no
ale prestavovat je to rozhodne nesmysl, dyt si projdi par recenzi na netu a zjistis, ze si pomuzes tak max o 10-20% podle toho jak je co multithread s i5...
s taktovatelnou i5 si pomuzes vic, ale taky to cpu stoji pomalu 6 tisic, coz je o 3500 vic jak fx 6300
mota ti tady hlavu uplne zbytecne akorat zenith, kterymu nebude nikdy nic dobry a kterej je zrejme milionar
mimochodem s nastupem dx12 a mantle se bude daleko vic vyuzivat multithread, takze i do budoucna to neni spatna volba
http://www.computerbase.de/2014-07/inte ... chmarks/2/
tady je nejnovejsi test na computerbase, tady vidis jak te budou hrozne amd "limitovat"
Kvuli 4 stovkam delat takovy vojeb vopicarny?No i kdyby jsi se rozhodl u toho FX zůstat tak pryč s FX6350 a nechat 6300