ja som tými SSHD diskami dosť sklamaný
o niečo to lepšie funguje na 5400ot kedže sú ozaj zúfalo pomalé hlavne v NB ale desktop verzie sú na tom v podstate rovnako ako tie čo nemajú ssd cache
a aj tie SSHD z 5400ot sa nechovajú nijak výrazne lepšie ako rýchla desktop 7200
je to lepšie ako HDD ale ani náhodou sa to nepodobá samostatnému SSD, ale iba trochu svižnejšiemu HDD aj to nie vždy
Je to k nicemu, po 3/4 roce pouzivani SSDH v Lenovo Y510p muzu rict ze ten Seagate 1TB 5400ot s 8GB cache je pomalej az to neni hezke. Je to uplne k nicemu, jen marketingovy tah. Coz mi tedy bylo jasne uz na zacatku, ale nekdo si mozna mysli ze jsou tyhle disky fajn. Pokud budete chtit do nb plotnovy disk, rozhodne WDcko 7200ot nez shitgate s cache, tot moje rozhreseni.
Budto kvalitni plotnovej, tj nic od Seagate a nebo SSD. Kockopes nema smysl.
Ted nenarazim na Seagate co se tyce rychlosti, ale spise kvality. U notesu nam umiraji celkem hodne Seagate disky vetsinou 500GB. I treba u mesic starych.
Nastesti se mi podarilo sehnat do nb SSD, takze ted uz tam frci Intel 120GB 530 series
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06