Gibabyte J1800 nejede HDMI
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Tommy014
- Žlutá karta Bazar
-
Gibabyte J1800 nejede HDMI
Nefunguje mi na desce pripojeni k televizi pres HDMI., pokusil jsem se i updatovat bios na novejsi ale to se mi taky nedari protoze v biosu to nemohu najit a pres win to nejde protoze aplikace na flash biosu nejak nechce rozjet ve Win 8.1 64 bit..
Nekdo nejaky napad??
Nekdo nejaky napad??
- Tommy014
- Žlutá karta Bazar
-
Re: Gibabyte J1800 nejede HDMI
jen jeste dodam ze k monitoru to normalne jde a zkousel jsem i 2 hdmi kabely
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bys upřesnit jestli připojuješ monitor přes HDMI nebo jinak? Televize má 1 HDMI vstup?
- Tommy014
- Žlutá karta Bazar
-
Hele desku sem zkousel pripojit přes HDMI k 23" monitoru Acer a nakonec to naskočilo(1920x1200 nebo kolik to je). No a k televizi jsem to zkousel taky(ma 4 vstupy na HDMI), byl vybranej spravnej a stejne nic. K ty televizi normalne pripojuju notebook přes HDMI a v pohode a na stejnou mame doma pripojenej ještě standartni PC(CORE2Duo + ATI HD5850)
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
http://mbforum.gigabyte.de/index.php?pa ... eadID=8795¨
Tady si můžeš něco přečíst.
Jestli neumíš německy, tak ti to shrnu: HDMI výstup na desce je vadný, takže reklamace
Tady si můžeš něco přečíst.
Jestli neumíš německy, tak ti to shrnu: HDMI výstup na desce je vadný, takže reklamace
- Tommy014
- Žlutá karta Bazar
-
Dík:)...dneska mi z Gigabyte odepsali at zkusim updatovat bios na F5 a intel drivery a pokud to pak nepujde tak to ted necham byt. Pripojil jsem to přes VGA, dal k tomu 2.1 bednicky a frci to krasne takze si to nejdriv trosku uziju a pak to zacnu pripadne reklamovat:-D
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli sis to pročetl, tak tam naši západní sousedé psali, že update biosu nepomohl... Ale můžeš to vyzkoušet, za pokus nic nedáš Hodně štěstí
- Tommy014
- Žlutá karta Bazar
-
no nemecky neumim ale co jsem pochopil tak oni updatovali na F4 a ja dostal odkaz na novej bios F5..F4rka mi nesla ani rozjet na win 8 64bit. A ono s tim poskosenym HDMI kdo vi....preci jen na monitoru se to nahodilo :-/
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíš no jak to dopadne po tom updatu... Ale spíš bych to viděl na neúspěch a RMA, přeci jen je to vpodstatě all-in-one řešení, kde je hdmi standardizovaný výstup a jakýkoli problém s ním je problém výrobce, ikdyby to byla třeba jen sw chyba.
Jinak na stránkách GB žádný f5 bios nevidím, poslední je f4.
Návod máš tady:
http://www.gigabyte.com/webpage/20/HowT ... hBIOS.html
Jinak na stránkách GB žádný f5 bios nevidím, poslední je f4.
Návod máš tady:
http://www.gigabyte.com/webpage/20/HowT ... hBIOS.html
- Tommy014
- Žlutá karta Bazar
-
jasny no. No ten odkaz sem dostal az od Gigabyte helpdesku. F4 proste nesla rozjet podle tohohle jejich navodu.