Netbook ASUS EEE PC 1011cx
OS - Windows 7 Starter
Router - TP-LINK TL-WR841N
Díky za odpoveď
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Moderátor: Don
jako že jsi přešel z WPA2 PSK na WPA?Gejmr píše:Ahoj. Měl jsem podobný problém. Nadával jsem, že jsem koupil šunt od asusu. S tím jsem se nestotožnil. Měl jsem špatně nastaveny router. Myslím že to bylo typem zabezpečení klíče. Po změně mi to už nevypadlo 3/4 roku. Před tím to padalo tak 3x za den. Třeba ti to pomůže
Presne tak. Zkus to a uvidis me tohle pomohla procital jsem fora atd a stejne valna vetsina psala wpapaiadin píše:jako že jsi přešel z WPA2 PSK na WPA?Gejmr píše:Ahoj. Měl jsem podobný problém. Nadával jsem, že jsem koupil šunt od asusu. S tím jsem se nestotožnil. Měl jsem špatně nastaveny router. Myslím že to bylo typem zabezpečení klíče. Po změně mi to už nevypadlo 3/4 roku. Před tím to padalo tak 3x za den. Třeba ti to pomůže
to by samozřejmě šlo, pokud by se mi tu nestřídaly zařízení a pokud by nebylo až příliš jednoduché MAC adresu zfalšovat. to je snad ten nejjednodušší útok, co existuje.Gejmr píše:... zapni MAC filtrovani
router resetuju v okamžiku, kdy přestane reagovat. někdy je to jednou za týden, jindy jednou za měsíc, žádnou pravidelnost jsem v tom nevysledoval. dělal mi to i předchozí router od stejného výrobce (TP-Link). už jsem si na to tak nějak zvykl, spíš jsem si říkal, jestli by nešel nějak zautomatizovat restart toho zařízení, že bych ho dejme tomu 2x týdně v noci restartoval.kotas píše:nemusite pouzivat zadne wpa apod., staci filtrovani MAC adres - taky moznost
To jako vazne nekdo resetuje router jednou tydnenejaka uchylka ne
[/b]