gtx770 2Gb vs 4Gb

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Houmr92
Nováček
Nováček

gtx770 2Gb vs 4Gb

Příspěvek od Houmr92 »

Zdravím chci se zeptat je nějaké praktické využití u gtx770 mezi 2gb a 4gb verzí? Chtěl bych aby mi karta ještě nějakou dobu vydržela na moderní hry a chtěl bych si zahrát např. gta 5 na full detaily, které si myslím bude dost náročné a pamatuju si, že např. gta 4 s většími detaily zabíralo i více grafické paměti, nebo je to pouze zbytečné vyhození o tisícovku navíc za 4gb verzi. díky
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: gtx770 2Gb vs 4Gb

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Takhle, pokud máš na GTX770 4GB tak máš i na 780....

Pokud chvíli počkáš, 770 maj teď zlevnit a přijde GTX900 řada.

Já osobně bych si vzal 4GB verzi. Občas už 2GB narazej, a hlavně, co kdyby jsi chtěl modovat hry, tošku více se ve věcích rejpat, nebo, jak jsi zmínil, potenciál do budoucna, do 2GB už bych nechodil.
Houmr92
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houmr92 »

DO 780 jít nemůžu byla by s mým procesorem asi k ničemu jak už mi tady pár lidi radilo v předchozí diskuzi mám pretaktovaný i7 920 z 2,66 na 4 ghz a 770 je asi pro něho maximum, vím že má přijít nová řada, ale kartu bych chtěl spíše koupit použitou než kupovat úplně novou do 3 let budu muset stejně vyměnit komplet desku procesor grafiku atd
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

To neni zlej CPU. Ten CPU je furt herně o 50% rychlejší než nejrychlejší CPU od AMD, je rychlej asi jako nepřetaktovaná I5.

Prostě takhle, pokud tě to nebude stát více jak +10% ceny šel byc do 4GB, pokud to má bejt celý dočasné, můžeš to přestát s 2GB, ale to se rozchází s tvym prvnim postem kde jsi chtěl grafiku do budoucna.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Houmr92 píše:DO 780 jít nemůžu byla by s mým procesorem asi k ničemu jak už mi tady pár lidi radilo v předchozí diskuzi mám pretaktovaný i7 920 z 2,66 na 4 ghz a 770 je asi pro něho maximum, vím že má přijít nová řada, ale kartu bych chtěl spíše koupit použitou než kupovat úplně novou do 3 let budu muset stejně vyměnit komplet desku procesor grafiku atd
CPU je v pohode a Bloomfield na 4GHz nakrmi i vykonejsi nVidia karty. Kazdopadne ted bych nic nekupoval. Pockej si na vydani novy rady karet 9xx a hýbat se budou i ceny. Třeba prave GTX770 by mela ted razantne klesnout.
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Urob ako ti radia DOC s Hladisom. Pockaj na vydanie GTX900 a potom kup 4GB GTX770.

//edit Wilik - promaz OT
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ulver píše:Urob ako ti radia DOC s Hladisom. Pockaj na vydanie GTX900 a potom kup 4GB GTX770.
skor počkať a kupit GTX 970
Blizprd no coment
Cocroach
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Cocroach »

blahorodie prosím nepiš tak malým fontem, musím to vždycky kopírovat někam jinam nebo nalepit xicht na monitor, abych to mohl přečíst :oops:
taky bych počkal na nový grafiky
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“