gtx770 2Gb vs 4Gb
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Houmr92
- Nováček

-
gtx770 2Gb vs 4Gb
Zdravím chci se zeptat je nějaké praktické využití u gtx770 mezi 2gb a 4gb verzí? Chtěl bych aby mi karta ještě nějakou dobu vydržela na moderní hry a chtěl bych si zahrát např. gta 5 na full detaily, které si myslím bude dost náročné a pamatuju si, že např. gta 4 s většími detaily zabíralo i více grafické paměti, nebo je to pouze zbytečné vyhození o tisícovku navíc za 4gb verzi. díky
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: gtx770 2Gb vs 4Gb
Takhle, pokud máš na GTX770 4GB tak máš i na 780....
Pokud chvíli počkáš, 770 maj teď zlevnit a přijde GTX900 řada.
Já osobně bych si vzal 4GB verzi. Občas už 2GB narazej, a hlavně, co kdyby jsi chtěl modovat hry, tošku více se ve věcích rejpat, nebo, jak jsi zmínil, potenciál do budoucna, do 2GB už bych nechodil.
Pokud chvíli počkáš, 770 maj teď zlevnit a přijde GTX900 řada.
Já osobně bych si vzal 4GB verzi. Občas už 2GB narazej, a hlavně, co kdyby jsi chtěl modovat hry, tošku více se ve věcích rejpat, nebo, jak jsi zmínil, potenciál do budoucna, do 2GB už bych nechodil.
- Houmr92
- Nováček

-
DO 780 jít nemůžu byla by s mým procesorem asi k ničemu jak už mi tady pár lidi radilo v předchozí diskuzi mám pretaktovaný i7 920 z 2,66 na 4 ghz a 770 je asi pro něho maximum, vím že má přijít nová řada, ale kartu bych chtěl spíše koupit použitou než kupovat úplně novou do 3 let budu muset stejně vyměnit komplet desku procesor grafiku atd
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

To neni zlej CPU. Ten CPU je furt herně o 50% rychlejší než nejrychlejší CPU od AMD, je rychlej asi jako nepřetaktovaná I5.
Prostě takhle, pokud tě to nebude stát více jak +10% ceny šel byc do 4GB, pokud to má bejt celý dočasné, můžeš to přestát s 2GB, ale to se rozchází s tvym prvnim postem kde jsi chtěl grafiku do budoucna.
Prostě takhle, pokud tě to nebude stát více jak +10% ceny šel byc do 4GB, pokud to má bejt celý dočasné, můžeš to přestát s 2GB, ale to se rozchází s tvym prvnim postem kde jsi chtěl grafiku do budoucna.
- Hladis
- Moderátor

CPU je v pohode a Bloomfield na 4GHz nakrmi i vykonejsi nVidia karty. Kazdopadne ted bych nic nekupoval. Pockej si na vydani novy rady karet 9xx a hýbat se budou i ceny. Třeba prave GTX770 by mela ted razantne klesnout.Houmr92 píše:DO 780 jít nemůžu byla by s mým procesorem asi k ničemu jak už mi tady pár lidi radilo v předchozí diskuzi mám pretaktovaný i7 920 z 2,66 na 4 ghz a 770 je asi pro něho maximum, vím že má přijít nová řada, ale kartu bych chtěl spíše koupit použitou než kupovat úplně novou do 3 let budu muset stejně vyměnit komplet desku procesor grafiku atd
- ulver
- Začátečník

Urob ako ti radia DOC s Hladisom. Pockaj na vydanie GTX900 a potom kup 4GB GTX770.
//edit Wilik - promaz OT
//edit Wilik - promaz OT
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- blaho
- Žlutá karta

-
skor počkať a kupit GTX 970ulver píše:Urob ako ti radia DOC s Hladisom. Pockaj na vydanie GTX900 a potom kup 4GB GTX770.
Blizprd no coment
- Cocroach
- Černá karta

-
blahorodie prosím nepiš tak malým fontem, musím to vždycky kopírovat někam jinam nebo nalepit xicht na monitor, abych to mohl přečíst 
taky bych počkal na nový grafiky
taky bych počkal na nový grafiky