MSI TV @nywhere master ???

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
speeddave
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

MSI TV @nywhere master ???

Příspěvek od speeddave »

doslechl jsem se, že televizní tuner MSI TV @nywhere master nepodporuje vysílání televizních kanálů českých televizí... protože tato karta je u nás v prodeji, tak se mi to nějak nezdá. Máte někdo s tímto výrobkem zkušenost???
Peon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peon »

Neviem aký rozdiel je vo vysielaní medzi CZ a SK, ale mne to funguje takmer bez problémov. Píšem "takmer", pretože ešte som sa s ňou dôkladne nezoznámil. Ešte len teraz som ju nainštaloval. Rádia 100% stereo, Tv stereo, mono, dual, video vstup Ok. Momentálne sa to trocha hryzie so starým Wincoderom k VGA, ale to sa doladí. Nemal som možnosť vyskúšať predchádzajúci Tv tuner bez rádia, ale podľa recenzíí jeho problémy už asi táto karta nemá.
AMD AXDA1700DUT3C @ 2800 (2269,84MHz) 226,98x10 (1,900V) max.45°C, Prime stable 8hod.; Cooler Arctic Cooling Copper Silent TC upravený, s tunelom; Epox 8rda+ re.1,1 step A3; MEM. Kigston KHX3200AK2_1G; VGA MSI FX5900XT; Creative Audigy Platinum; Enermax EG 465AX-VE(G)FM; WiFi Avaya PC card.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“