mezikvartální propad o 3%, oni nemůžou držet ceny vysoko jak se tu tvrdilo ještě nedávno že si to můžou dovolit
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Proc? Vzdyt je to docela logicka vec - proste nekdy prijde scena, ktera karte nesedne a projevi se MS. V grafech to neni, protoze tam se meri usek treba 1 minuta a je docela mala sance se "trefit" zrovna do problemove casti.ArgCZ píše:Ohledně zaškubávání jednou za půl hodiny.. o tom slyším poprvé, zatím mě přišlo že se neustále vyčítala hprší plynulost hraní na Radeonech obecně a to nejak nemůžu v těch grafech dohledat, tohle tu Hladis zbochybňuje, ale RAD-Xovo šaškování nepotvrzený ničím jiným než screenem fragů v nějaký střílečce se má brát vážně? Argumentuje se tím v poradně u každýho druhýho pokusu o nákup Radeonu a podle tohodle je to jen uvádění v omyl. Proč?
Nakonec jen musím říct že doma teď mám R9 280X v PC s i5-4690K od Sapphire(Toxic) a GTX660(Asus DCII) ve své sestavě v podpisu a já prostě nejsem schopnej najít nic negativního při hraní na obou sestavách, a jsem šťastnej že to tak je, můžu si vybrat po GTX660 zase z obou táborů

Dvakrát anoKrteq píše:@webwalker:Zdroj je Ryan nebo je to tajný? BenchStudio je tvůj výtvor?

presne...havli píše:Nevim teda - vykladas tady jak 285ka drti GTX 760 a pritom je to maximalne kolem 10%. A mas vesmes nejrychlejii taktovanou 285 a proti ni nejakej referencni shit 760 na defaultnim taktu... at zije nestrannost.![]()
Kdyz chces srovnavat, tak obe karty v nejake OC edici, nebo nejlip oboje na maximalni OC, co zvladaji. Tohle je o nicem. U nekterych her ani nevis nastaveni, testovaci sestava rovnez neznama, no... co na to rict.
//e. A mimochodem - Bioshock frames per MHz: obe karty maji prakticky stejny takt, vykon se lisi o 10% a frames/MHz o 38%?To je asi trochu blbe.

Nikdo nic nerika o poskozeni GTX760, ale k tem testum chybeji zakladni informace, který sami vycitate testum na magazínech. Když udelam test a napisu, ze je tam jen GTX780, tak asi me posle kazdej nekam.webwalker píše: Jak vidno, neměl jsem tedy žádný zájem GTX760 nijak poškodit, spíše naopak.
I přes to všechno se tady zase ozývají staré známé a zřejmě nikdy neutišitelné hlasy![]()

GB wf3 rev.2 dává v boostu 1215 bez oc. Po OC 1300+mhz a to nemám žádný zvláštní kus .Gigabyte ve Windforce 3X verzi boostuje v základu až kolem 1189 na jádře) a na jakých taktech, protože GTX 760 dají všechny kusy přes 1200 na boostu,

To neukazuje vůbec nic, a Maxwell v tomhle poměru bude ještě horší, protože tam se očividně jde cestou optimalizace na vyšší frekvence a menší počet SP. (GTX 750tky OC edice mají v defaultu i 1350MHz!! - třeba Gainward 750Ti Golden Sample) Porovnej mezi sebou takovou OC edici s GTX660 reference (dává plusmínus podobný výkon) a vyjde ti Maxwell jako totální propadák (a to i přesto že žere skoro půlku toho co 660tka).webwalker píše:Frame/clock ukazuje právě to, co říkám už dávno...

Dokud to někdo poradne neproklepne, tak bych to zatím nehrotil.havli píše: Naopak ja beru jako podstatnou kvalitu a rychlost AF + AA + TRAA... a tady si troufnu tvrdit, ze cela slavna Tonga hodne rychle dojede.

No to se uvidí, já ty karty budu porovnávat určitě, a to hlavně v nastavení které zajímá všechny zdejší guru = 16xHQAF a pak nějaký TRAA testy. GTX970/980 musim vzít ať bude jaká bude, a GTX 780 od GB už mam slíbenou na zapůjčení, takže tenhle podivný poměr si pak klidně můžeš z toho testu vypočítat.webwalker píše:@Ache: No nyní s tebou ale naprosto nesouhlasím, a klidně se s tebou vsadím, že právě u velkého Maxwella to bude naopak. Když prohraju, Maltra sní svoje ponožky, když ty, pošleš mi Portálový dortík