Lumia 520 nejde znovu import ze sim
Moderátor: CageJ
- hucikuci
- Začátečník
-
Lumia 520 nejde znovu import ze sim
Zdravím,
jde o lumii 520, poprvé kontakty šli importovat normálně ale pak se dědovi povedlo je vymazat, ale od té doby položka import je ztmavena, pokud se nevloži jina sim pak to jde, opravdu to tak někdo v tomto ... OS vymyslel, že znovu nejdou importovat kontakty ze stejné sim to snad ne, nebo je něco špatně ???? Zkoušen i faktory reset nebo jak to widle mají.
jde o lumii 520, poprvé kontakty šli importovat normálně ale pak se dědovi povedlo je vymazat, ale od té doby položka import je ztmavena, pokud se nevloži jina sim pak to jde, opravdu to tak někdo v tomto ... OS vymyslel, že znovu nejdou importovat kontakty ze stejné sim to snad ne, nebo je něco špatně ???? Zkoušen i faktory reset nebo jak to widle mají.
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lumia 520 nejde znovu import ze sim
su vobec este kontakty na SIM?
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- hucikuci
- Začátečník
-
ano sou to jsem zapomněl napsat
na jiném telefonu jdou zkopirovat normalně
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
- LoCo99
- Začátečník
tak to dej do nějakýho smartfounu, importuj je, exportuj je do souboru a ne na sim, soubor dej do telefonu a otevři
- hucikuci
- Začátečník
-
no to se mi zrovna dvakrát něchtělo, takže prostě je to OS takový, jaký mi příde že je ![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ja som si to prave pozeral, mne to ide...
hard reset vravis nepomaha?
A nie je to tym, ze mas tie kontakty zmazane vo onedrive?
hard reset vravis nepomaha?
A nie je to tym, ze mas tie kontakty zmazane vo onedrive?
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- hucikuci
- Začátečník
-
hard reset jde pouze v nastavení nebo nějaká dobrá duše udělala i trojhmat?
Na nějaký jejich slavný sdílení prdím, takže onedrive nebyl synchronizován s netem nebo co přesně myslíš ? v nastavení mám zatržený win učet a to jsem taky moc nepochopil proč
,
potřeboval jsem jen znovu importovat ze sim, udělám hold složitě přes další mobil, to zase u nich někdo myslel![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
Na nějaký jejich slavný sdílení prdím, takže onedrive nebyl synchronizován s netem nebo co přesně myslíš ? v nastavení mám zatržený win učet a to jsem taky moc nepochopil proč
potřeboval jsem jen znovu importovat ze sim, udělám hold složitě přes další mobil, to zase u nich někdo myslel
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ta ja neviem, ja mam ten cloud a vsetko mi ide fakt bez chybne
hej da sa aj trojhmatom...
hej da sa aj trojhmatom...
- hucikuci
- Začátečník
-
zkusil jsem reset a pak aktualizace a jedna byla navíc tentokrát a už lze, to by byla pitomost kdyby to nešlo přec ![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)