Vadný flash disk?

Vše kolem disků bez pohyblivých částí - SSD, flash, nand, atp.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Resin
Nováček
Nováček

Vadný flash disk?

Příspěvek od Resin »

Zdravím,
po nakopírování filmu na flashku lze film normálně přehrát, ovšem při odpojení a následném zapojení nikoliv. Disk dávám bezpečně odebrat, zvláštní že je, že některé filmy fungují a některé ne (nedělají nic nebo VLC vyhodí hlášku broken or missing AVI index). Také je divné že se soubory kopírují nezvykle rychle,ze začátku 70MB/s a poté se zpomaluje, až nakonec když zbývá 5 s do konce se to zcela zastaví a trvá třeba 3 min, než se soubor dokopíruje. Zkoušel jsem ji formátovat, nepomohlo, po kontrole chyb neobsahuje chyby.. myslíte že je vadná fleshka nebo může být chyba jinde?
díky za rady :)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vadný flash disk?

Příspěvek od Zivan »

Co je to za flash? Nejaky noname 32/64GB z eBay/Aukra/slevoveho portalu?

Zkus ji projet pmoci h2testw:
http://www.heise.de/download/h2testw.html
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Resin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Resin »

Je nová z aukra, 64 GB, přeposlána z Číny. Vzhledem ke svojí kapacitě byla za nízkou cenu. Na obalu je Kingston DataTraveler.

Při testu tím programem byla rychlost zapisování už normální, ale seklo se to při zapisování osmýho souboru, zkusil jsem to znova a totéž při osmém souboru. Co to znamená? Dá se s tím něco dělat?
flash.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Nejspíše jsi koupil fake.
Knowledge is power
Resin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Resin »

Tudíš podle toho, co jsem si vygooglil, lze používat pouze těch 7GB. Budu ji tedy reklamovat, prodávající zřejmě o této skutečnosti věděl, protože na aukci byla no name. Nicméně 64 GB neodpovídá, když je využitelných 7, takže neodpovídá popisu. Díky za info
Odpovědět

Zpět na „SSD a flash disky“