tak jsem to rozehrál, uvidíme co to je zač. nějakej extra nářez se zatím nekoná, předtím jsem zkusil Wolfenstein z roku 2009, v momentě kdy se tam producírovali náckové poletující ve vzduchu a v nějakém městě kde se pobíhalo mezi questy ala RPG z roku 2000, tak jsem to smazal tohle snad bude lepší.
no pozitivní je, že i na mojí plečce (C2Q Q9400, 6GB RAM, GF 650Ti-Boost) to běhá docela slušně (1920x1200, nastavení něco mezi medium a high). sem tam mě někde něco zabije, protože hra se snaží sypat z rukávu překvapení jedno za druhým, ale co.
Já to dohrál za obě příběhový linie (který se krom jednoho charakteru nijak nelišej) a rozehrál jsem napotřetí jen abych posbíral všechny collectables, kódy atd.
Sice povazujem wolfika za velmi vydareny ale po prejdeni jednej pribehovej linie ma ta druha u seba uz neudrzala.
Pre mna je system volnejsieho Rageu daleko viac lakave. Tam to mam prejdene asi 4 krat a furt ma bavi.
Skoda, ze 2ka asi uz nebude..
mno, takže s původním wolfem nebo RTCW to nemá společného už vůbec nic, kromě toho že na zdech je náckovská symbolika, střílí se náckové a hlavní hrdina se jmenuje Blaskowitz sem tam to je dost nepochopitelně spíš horor.
zombux píše:mno, takže s původním wolfem nebo RTCW to nemá společného už vůbec nic, kromě toho že na zdech je náckovská symbolika, střílí se náckové a hlavní hrdina se jmenuje Blaskowitz sem tam to je dost nepochopitelně spíš horor.
Tak neviem ako ty ale ja som sa v RTCW miestami v tych kobkach aj bal...
zombux píše:mno, takže s původním wolfem nebo RTCW to nemá společného už vůbec nic, kromě toho že na zdech je náckovská symbolika, střílí se náckové a hlavní hrdina se jmenuje Blaskowitz sem tam to je dost nepochopitelně spíš horor.
Má to bejt holt alternativní historie, co kdyby, ciwe. A z tý procházky po měsíci se dalo vytřískat mnohem, mnohem víc.
kotas píše:hmm..no nevim letos žádná dobrá hra na PC snad ani nevyšla
Tohle je předpokládám vtip, a nebo jsi tenhle rok nic nehrál
Wasteland 2, Divinity, Walking Dead S2, Risen 3, Wolfenstein, Wolf Among Us, Shadowrun Dragonfall, WatchDogs, Dark Souls 2..to jsou jen některé z těch co jsem tento rok dohrál a jsou skvělé.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
..jedině ten WATCHDOGS, no dobře, wolf 2014 je druhá nejlepší hra v tomto roce..jinak nejsem moc velkej ovce-konzument a hraji většinou starší hry, protože mě baví nejvíc, i když na to mám dobrej novej HW, je mi to fuck a to ještě čekám až si pořídím GTX970 (na hraní quake darkplaces nejlepší )
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO