Ztišení sestavy

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

pan M
Nováček
Nováček

Re: Ztišení sestavy

Příspěvek od pan M »

Mam takovou zkusenost z minulosti, ze pokud disk nebyl pevne pridelany, rapidne klesl vykon, ono to prekvapive neni, kdyz se ma pohybliva hlava trefit na misto u kmitajiciho se disku, tak to de hur, ale s modernim diskem sem takovou instalaci nedelal, abych si to mohl otestovat.
CPU:i5-3570, GPU:HD Graphics 2500, UPS:APC ES 700, GPS:ano, 8GB mňam, HDD:2xWD10EZEX 1TB, SMD:1206
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

To je ale blbost.
pan M
Nováček
Nováček

Příspěvek od pan M »

To je praxe, takze sem kvuli tomu musel resit odhlucneni vybraci disku jinak, nozicky keysny sem nahradil ocelovyma pruzinkama a by se vybrace z PC neprenasely na stul, a tak to resim dodnes, ikdyz spis uz jen z tradice.
CPU:i5-3570, GPU:HD Graphics 2500, UPS:APC ES 700, GPS:ano, 8GB mňam, HDD:2xWD10EZEX 1TB, SMD:1206
KunNy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KunNy »

Stratos píše:myslim ze to vetsina lidi co se pohybuje v "tuneni" kompu zna. Jedna se o cesky GUMEX, plachta o rozmerech 1x2metry vyjde na 780,- s DPH.

Sam mam doma cca 9-10 metru tj neni problem kdyby nekdo chtel poslat nakej kousek, postovny mam zadara... Jelikoz je o odhlucneni posledni dobou extremni zajem (vice mene odhlucnuji kazdej druhej PC co stavim) budu ted objednavat dalsich cca 12 metrů (celkem 4 druhy) tj neni problem aby se se mnou nekdo domluvil a neco si ke me prida do krabice..
Ahoj,
Šlo by od tebe od koupit nějáký kousek té odhlučňovací pěny? O který typ, přesně jde, 505?

Mám už několik let vodníka a jako poslední věc jsem se až teď rozhodl vylepit to komplet odhlučňovací pěnou, mám bigtower Zalman GS1000, vevnitř to momentálně vypadá takto
Obrázek

Jinak jakou tu pěnu / případně kombinaci bys doporučil ty a kolik toho na bigtower? Předpokládám že z jedné strany má ta pěna nějákou samolepící pásku, že?

Předem díky
HTPC:Core i5 3570K @ 4.5Ghz (1.30V) + ASUS V GENE + 8 GB OCZ Platinum 1866Mhz + MSI Geforce GTX 580 + Samsung F3 1TB + DVD-RW + Chieftec CFT-560A12C + 3R System HT-1100 + watercooling (Cawedog ZOUY + TOKRA + fullcover GPU, 360mm rad, Eheim HPPS + Innovatek AGB)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

odepsal jsem ti formou SZ..
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“