Zdravim,
kamos ma notebook lenovo. Pri zapnuti ntb mu naskoci pouze obrazovka s logem vyrobce. Pote zacne blikam na cerne obrazovce chvilku nala pomlcka a ntb se restartu a tak porad dokola. Dokud to nevypne natvrdo a zase nezapne pak to jede ok.
Prosim o pomoc pri detekci problemu. Diky
Chybne bootovani systemu
Moderátor: Don
- fleury93
- Začátečník
-
- Butch
- Středně pokročilý
Re: Chybne bootovani systemu
Videl bych to na vadny disk/desku.
Tohle bude na reklamaci. Jedinne co by mohlo pomoci je update biosu, ale pokud neni zadny novejsi k dispozici, je to jasne - reklamovat.
Co je to presne za model?
Osobne bych Lenovo nebral, posledni mesice nam chodi vadne nb i primo od Lenova.
Vystupni kontrola funkcnosti ma zrejme dovolenou...
Bohuzel se to tyka i notesu s cenou pres 30 000Kc, T440, X1 Carbony....
Vim ze uz jsem s tim trapnej, ale co zazivame s chybovosti i drahych modelu a poctem reklamaci jsem fakt za 8 let co to delam nezazil. Drive treba se "Tcko" pokazilo jedno za pul roku.
Ted z 45 notebooku jde cca 12 NB na reklamaci behem poslednich 3 mesicu. Nejake hned, nejake za par tydnu.
Lenovo je jeden velky vtip. Jedinne co umi je zrejme marketing, protoze ty jejich plecky lidi porad kupuji a my bohuzel take, treba se vedeni konecne rozhoupe ke zmene znacky...
V posledni dobe se nam kazej jejich slavne prvni ultrabooky U300s. Odchazeji po 2 letech ty SSD disky, touchpady, vetraky. Nb jsou zprohybane...Tedy ony byly krive uz jako nove vlastne.
Sleva z 30 na 21K skokove pred rokem a pul to nezachranila.
Tohle bude na reklamaci. Jedinne co by mohlo pomoci je update biosu, ale pokud neni zadny novejsi k dispozici, je to jasne - reklamovat.
Co je to presne za model?
Osobne bych Lenovo nebral, posledni mesice nam chodi vadne nb i primo od Lenova.
Vystupni kontrola funkcnosti ma zrejme dovolenou...
Bohuzel se to tyka i notesu s cenou pres 30 000Kc, T440, X1 Carbony....
Vim ze uz jsem s tim trapnej, ale co zazivame s chybovosti i drahych modelu a poctem reklamaci jsem fakt za 8 let co to delam nezazil. Drive treba se "Tcko" pokazilo jedno za pul roku.
Ted z 45 notebooku jde cca 12 NB na reklamaci behem poslednich 3 mesicu. Nejake hned, nejake za par tydnu.
Lenovo je jeden velky vtip. Jedinne co umi je zrejme marketing, protoze ty jejich plecky lidi porad kupuji a my bohuzel take, treba se vedeni konecne rozhoupe ke zmene znacky...
V posledni dobe se nam kazej jejich slavne prvni ultrabooky U300s. Odchazeji po 2 letech ty SSD disky, touchpady, vetraky. Nb jsou zprohybane...Tedy ony byly krive uz jako nove vlastne.
Sleva z 30 na 21K skokove pred rokem a pul to nezachranila.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06